NIKOLA JOKIĆ IDE NA NBA „ALL-STAR“

0
672

Srpski košarkaš Nikola Jokić učestvovaće na Ol star utakmici NBA lige „Zvezde u usponu“ (Risinig Stars), na kojoj će predstavljati tim sveta protiv tima SAD, saopštila je danas uprava lige

Navijači nisu uspeli internet glasanjem da rezervišu mesto Nikoli Jokiću na Ol-staru, ali su na njihovu radost treneri odlučili da isprave tu nepravdu. Srpski reprezentativac će odlukom stručnjaka od 17. do 19. februara u Nju Orleansu, učestvovati na utakmici „Zvezde u usponu“, na kojoj će predstavljati „Tim sveta“.

Još jedna potvrda da je Nikola zaslužio mesto na toj smo smotri, stigla je na utakmici protiv Jute Džez, koju je Denver dobio zahvaljujući njegovoj sjajnoj partiji (23 p, 11sk, 6as). Nagetsi trenutno imaju skor 18-25 i na dobrom su putu da izbore plej-of, a Jokićevi performansi sve više „teraju“ trenera Majkla Melouna da priča o njemu…

-Nikola Jokić neće biti samo Ol-star, biće jedan od najboljih NBA igrača. Dobija pažnju i zasluge koje zaslužuje. Moj cilj nije da on postane Ol-star igrač, već da napreduje svakog dana. Ne postoji trener ili navijač u NBA koji ne znaju za njega. On je jedan od najzanimljivijih mladih igrača u NBA. Zahvalni smo i uzbuđeni što je veliki deo naše budućnosti – nije krio Meloun koliko mu znači Jokić.

Trener Jute Džez Kvin Snajder je posle pobede Denvera, takođe imao samo reči hvale na račun našeg igrača.

-Platili biste da možete da ga gledate. On predvidi ko će biti otvoren za dodavanje pre nego što se to dogodi. Sposoban je da uhvati loptu i preda je jednom rukom. On se poigravao sa protivnicima. Izgledalo je kao da igra vaterpolo – objasnio je Snajder.

novosti.rs