Nova uprava vraća Vojvodinu iz centra u Veternik

0
1649

Kompletna klupska administracija FK Vojvodina vraća se sa stadiona „Karađorđe“, gde je preseljena prošlog proleća, u Fudbalski centar „Vujadin Boškov“ u Veterniku, odlučila je nova uprava.

Prvi čovek kluba Dragoslav Vuković, inače predsednik Nadzornog odbora, kaže da će se i konferencije za novosadske medije ponovo održavati van grada.

– Svi mi smo jedan tim, a da jedni budu na „Karađorđu“, drugi u Veterniku nije prirodno. Bez obzira što živimo u eri mobilnih telefona, kada su različiti segmenti kluba razdvojeni, nema dobre komunikacije i sve kasni. Kada smo svi na okupu, onda to funkcioniše kao prava porodica – rekao je Vuković za Dnevnik.

On kaže da mu nije jasno zašto su se uopšte klupske službe selile na Karađorđe.

– Ne znam šta je bila suština. Izgleda, samo šminka. Za prostorije na stadionu je plaćan zakup, na godišnjem nivou skoro 100.000 evra. To nije imalo nikakvog smisla – smatra Vuković.

Podsetimo, u maju su svečano otvorene nove prostorije, a menadžment, sekretarijat, administracija, PR služba, knjigovodstvo i press centar preseljeni su na zapadnu tribinu stadiona „Karađorđe“.

Dodajmo da fudbaleri Vojvodine u sklopu priprema za nastavak sezone u sredu igraju prijateljsku utakmicu u Bačkoj Palanci protiv Bačke, a dan kasnije putuju u Budvu gde nastavljaju pripreme.

dnevnik.rs