Narodni poslanik nazvao Krstića beskorisnom pudlicom!

0
2689

Poslanik Srpske Narodne Partije, Ognjen Pantović, jedan od dvojice najmlađih poslanika u srpskom parlamentu nazvao je Nebojšu Krstića, bivšeg savetnika bivšeg predsednika Borisa Tadića, pudlicom koja je promenila vlasnika.

 


Muzičar grupe „Idoli“, Nebojša Krstić, na svom tviter nalogu okomio se kritički na sve oni koji se protive ucenama EU i predaji Trepče u vlasništvo lažne države Kosovo.

screenshot_7

Na meti mu se našla i Srpska Narodna Partija koja je izdala oštro saopštenje protiv predaje Trepče prištinskim vlastima, što je posebno iznerviralo Krstića.

screenshot_9

Predaja srpske imovine albanskim vlastima na Kosovu za Krstića je „državnička pamet“ a svi protivnici predaje su „hulje“, „lažni patrioti“, „licemeri“ a oni koji im veruju su „budale“.

screenshot_6

Na ovako oštru retoriku reagovao je upravo poslanik SNP-a Ognjen Pantović, prozivajući Krstića za izdaju nacionalnih interesa.

screenshot_5

Pantović je u tviter odgovorima Krstića zajedno sa Jeremićem i Tadićem optužio da su pitanje Kosova i Metohije izuzeli iz  nadležnosti SB UN i predali u nadležnost pristrasne EU te su  samim tim odgovorni za sadašnje otimanje srpske imovine na KiM.

screenshot_3

 

Patriot