Najbolji učenici krasiće bilborde u Novom Sadu!

0
371

Novi Sad – Fotografije 120 učenika, koji su u oblastima nauke i umetnosti ostvarili izuzetne rezultate i na taj način promovisati prave društvene vrednosti, krasiće ove jeseni bilborde u Novom Sadu.

Najbolji učenici sa prošlogodišnjih bilborda, foto: Facebook / Udruženje za promociju društvene odgovornosti

Odlikaši će na bilbordima biti u okviru projekta „Učim, znam, vredim“, koji je pokrenulo Udruženje za promociju društvene odgovornosti, sa idejom da se javnosti pokaže da među nama postoje pozitivni primeri i istaknu prave društvene vrednosti.

Gordana Ivković, portparolka projekta, kaže da je ideja bila da se u medijima prikaže jedna drugačija slika društva i da se pruže drugačiji primeri od onih koji se forsiraju kroz neke tabloide i druge mejnstrim medije, dok Dragana Ćorić, članica žirija, apeluje na sve osnovne i srednje škole sa terotorije Novog Sada da se još masovnije uključe u projekat i daju još jednu vrstu pohvale svojim najboljim učenicima.

Fotografisanje najboljih bilo je 15. i 29. avgusta u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“, a ko će se sve naći na bilbordima, uskoro će biti poznato.

Izvor: novisad.com