Za „Štrand“ do sada prodato 296.000 ulaznica!

0
354

Novi Sad – Ukupo 296.000 ulaznica kupljeno je za Štrand od početka kupališne sezone zaključno sa prošlom sedmicom. Najviše dnevnih ulaznica kupljeno je 10. jula, 14.582, a plaža je bila posećenija u junu, kada je prodato čak 30.000 više ulaznica, nego u avgustu.

U „Zelenilu“ kažu da se sezona zvanično završava 30. septembra, ali da će narednog meseca poseta biti manja zbog početka školske godine.

– Do kraja sezone očekujemo da broj prodatih ulaznica pređe 350.000, ali to nije merilo koliko je posetilaca ukupno tokom leta bilo na reci. Deca do sedam godina nisu plaćala ulaznicu, zakupci kabina su dobijali dve, odnosno četiri besplatne sezonske karte, ponedeljkom je ulaz bio besplatan, a posle 19 sati ulaz se nije naplaćivao, pa cenimo da je bar duplo više Novosađana uživalo na Dunavu – rekao je Ivan Nožinić iz „Zelenila“.

Prema njegovim rečima preduzeće još nema podatak o tome koliki je prihod ostvaren ovog leta i da prave godišnji finansijski izveštaj za Štrand jer je plaža otvorena tokom cele godine.

Nožinić kaže da je još rano govoriti šta bi naredne sezone trebalo uraditi u pogledu investicija, ali i posetioci imaju predloge.

– Kažu da nedostaje više hlada pa bi bilo dobro posaditi drveće koje brzo raste. Nedostaje im i mogućnost da napune mobilne telefone pa su poželjni i punjači. Kao i sveke sezone, nedostaje i kabina, sadašnje se ne mogu pregrađivati pa je potrebno graditi nove – naveo je on.

Izvor: Dnevnik.rs