Exit Magic Adventure predstavlja: Dva festivala u dve države! Tvrđava i plaža!

0
579

EXIT Festival, 7 – 10 jul 2016.
SEA DANCE Festival, 14 – 16 jul 2016.

Exit Magic Adventure kreće iz Novog Sada, sa višestruko nagrađivanim internacionalnim EXIT festivalom na magičnojPetrovaradinskoj tvrđavi, sa preko 500 izvođača na više od 20 bina! EXIT je priznat kao jedan od najvažnijih svetskih događaja sa jedinstvenom atmosferom koja isijava iz zidova masivne srednjovekovne tvrđave.
Posle četiri dana i noći neprestane zabave u kampu, na dunavskim plažama i širom tvrđave, EXIT festival se zatvara uz svetski poznat izlazak sunca na mts Dance Areni 10. jula, i Avantura kreće dalje na jug sve do primorja susedne Crne Gore!

SEA DANCE festival se nalazi na čuvenoj plaži Jaz, biseru jadranske obale, smeštenoj u blizini Budve, jednog od najvećih turističkih centara u regionu. Na dodeli Evropskih festivalskih nagrada za 2014. godinu, morsko poglavlje EXIT Avanture proglašeno je za pobednika u kategoriji najboljih evropskih festivala do 40.000 posetilaca i time se SEA DANCE pridružio prethodno nagrađenom EXIT festivalu koji je osvojio Grand Prix za 2013. godinu, a svake godine je među finalistima u glavnoj kategoriji najboljih evropskih festivala!

Boravak u SEA DANCE Kampu je najbolje iskustvo ikada! Nalazi se nadomak najlepše plaže Jadrana (svega 50m) i odmah pored glavne bine festivala! 

Velika proslava sa više od 6 bina kreće 14. jula i nastavlja se naredna tri dana i noći, sa najzabavnijim dnevnim žurkama na pesku na Dance Paradise bini!

Kapije EXIT festivala otvaraju se 7. jula, i već sada je idealno vreme da isplaniraš put, a više opcija za smeštaj i prevoz, kao i informacije o EXIT Avantura paketima koji sadrže festivalske ulaznice, prevoz i smeštaj, pronađi na sajtu naše zvanične turističke agencije ExitTrip.

Izvor: exitfest.org