Poslanik jedva našao mesto za parkiranje!!!

0
1173

Beograd, 6. jun 2016 – „Zaštita i očuvanje životne sredine je obaveza svakog pojedinca. Kao narodni poslanik želim da podstaknem i druge da se ponašaju odgovorno prema životnoj sredini i zato na posao dolazim biciklom. U tom cilju pokrenuću inicijativu da se ispred Doma Narodne skupštine obezbedi parking prostor za bicikle“, najavio je Ognjen Pantović, narodni poslanik Srpske narodne partije u Skupštini Srbije, povodom obeležavanja Svetskog dana zaštite životne sredine.

Pantović, koji je i član Predsedništva SNP, kaže da ovim potezom želi da motiviše kolege poslanike, ali i sve građane, da u što većoj meri koriste bicikl kao prevozno sredstvo.

„Na taj način utičemo na smanjenje nivoa zagađenja vazduha izduvnim gasovima iz automobila i ostalih vozila. Ali pre svega, čuvamo našu životnu sredinu i zdravlje naših sugrađana“, poručio je Pantović koji je jedan od najmlađih poslanika u novom sazivu parlamenta.
snp3
Poslanik SNP Ognjen Pantović kaže da nije našao obeleženo mesto za parkiranje bicikla te ga je parkirao pored policijske kućice, u traženju mesta za parkiranje bicikla kod srpske skupštine poslanik je zamalo zakasnio na zasedanje sednice.