NEVEROVATNO: Pajtić devojčicama delio setove za depilaciju!

0
827

Ukupan iznos novčane subvencije firmi ATG iz Stare Pazove iz dostupnih zaključaka Izvršnog veća o raspodeli robe koja je isporučena kao “donacija” za dobijene subvencije u novcu vidi se da je preduzeće ATG najpre vratilo robu za 84.839,63 evra, zatim za još 13.434,65 evra i, treći put, za 79.147,90 evra.

Dakle, na osnovu raspoloživih dokumenata Pajtićeve vlade, preduzeće je dobilo najmanje 189.160 evra subvencija. ATG je preuzeo obavezu da zaposli najmanje 20 radnika što nije učinio jer nije zapošljavao više od 10 radnika.

ATG se sa Pokrajinom raskusurio tako što je za dobijene gotove pare Pokrajini Vojvodini dostavio setove za depilaciju. Prvi put je isporučio 1.016 kompleta za depiliranje, koji su podeljeni učenicama u sedam vojvođanskih srednjih škola. Sledeći put je novosadski Narodni univerzitet dobio po 150 setova za depilaciju i uređaja koji se zove “trio postolje” i još 450 komada aparata za topljenje voska. U trećoj isporuci, uz proširenje asortimana bizarnih poklona, Pokrajinska direkcija robnih rezervi je podelila po 535 “trio postolja”, “mono aparata” i setova za depilaciju đacima u sedam vojvođanskih srednjih škola.

O kakvim “poklonima” se radi pokazuje reklama sa kojom proizvođač oglašava svoju robu, koju je isporučio Pokrajini da je Pajtić podeli devojčicama: “Set za depilaciju je nastao kao prioizvod namenjen savremenoj ženi koja brine o svom telu. Set je savršen poklon kako drugima, tako i samom sebi. Pakovanje je ekskluzivno, zato ga nije potrebno ukrasnim papirima prekrivati”.

Radar