Istočna alternativa: Jelena Milić jedan od najpoznatijih Nato klovnova

0
410

Jelena Milić jedan od najpoznatijih Nato klovnova na političkoj sceni Srbije zvuči već odavno kao pokvarena ploča. Ovaj subjekt prepun mržnje i zavisti poznat po izjavi da „Rusija nažalost postoji“ tvrdi kako zvanična Moskva zaustavlja demokratiju u Srbiji. Pre dve godine ona je govorila kako Rusija guši evropske integracije na Balkanu. Ovim besmislenim izjavama niko ne bi pridavao značaj da ih ne prenosi udarna medijska poluga Nato pakta i EU u Srbiji – dnevni list „Blic“.

Kako je moguće da se ovoliki prostor u tiražnim dnevnim novinama daje trovačima koji najgore laže izgovaraju o Rusiji, dok se istaknutim istoričarima, akademicima i drugim vrhunskim stručnjacima uskraćuje pravo da se obrate građanima putem medija ukoliko su njihove izjave patriotske?

Nato cenzura i propaganda već odavno deluje u Srbiji. Ona širi mržnju i medijski mrak. Pojavljivanje Milićke u javnosti svedoči o tome da Zapad nema čak ni prosečno inteligentnu i pristojnu osobu koju bi istakao kao svog promotera. Uličarske parole Jelene Milić dokazuju i da je Nato mreža u panici. Oni se boje povratka Rusije na Balkan.

Iz tog razloga Istočna alternativa poziva Moskvu da u Srbiji stvori konkurenciju pronatovskim dnevnim listovima poput „Blica“. Na taj način će i patriotske snage dobiti priliku da Nato fašistima odgovore na pravi način.

Istočna alternativa