Brankicu optužuju da radi za Vučića!?

0
536

Direktor BIRN Slobodan Georgiev i predsednik NUNS Vukašin Obradović optužili su urednicu „Insajdera“ Brankicu Stanković da je u tajnom dilu sa premijerom Aleksandrom Vučićem!

Georgiev i Obradović su Stankovićevoj tokom rasprave na Tviteru zamerili da „ne napada dovoljno Vladu“!

Obradović je najpre Brankicu optužio da se ne solidariše s kolegama, dok je Georgiev ustvrdio da „Insajder“ direktno radi za SNS i Vučića.

– Ti jedina znaš šta je istina i jedina objavljuješ istinu. To je i kancelar potvrdio. Vi ste njegovi ekskluzivci. Nagađam odakle dolazi takav pristup… Razotkrij nas plaćenike. Mi uništavamo Srbiju, a ne oni koji vladaju. Hrabro. Odlučno- napisao je cinično Georgiev, uz opasku da su Vladimir Beba Popović i Ištvan Kaić glavni izvori Insajdera.

Brankica na to nije ostala dužna, otpisavši Georgievu da je „glupo da kao predstavnik BIRN bude toliko ostrašćen“.
– Mi nijednog premijera ove države nikada nismo zvali ‘kancelar’. Imam puno toga protiv svih vas licemera, u koje spadaš i ti. Dobro je znati da ne postoji razlika između kolega i ‘kolega’.

Mi radimo. A ti si kao novinar do sada uradio šta tačno?- upitala je Stankovićeva, dodajući da se očigledno iza svega krije interes: Poenta je da ste svi vi BIRN, KRIK itd. doživeli ‘Insajder’ kao konkurenciju.“

 

radar.rs