POLICIJSKA POTERA U TOKU

0
480

KIKINDA, BEČEJ –Noćas, oko 22 sata, u mestu Mol, u opštini Ada, četrdesetdevetogodišnji B. S. J. ubio je Matiju Petrovića i ranio tri osobe. Ubica je u bekstvu, potvrđeno je RTV u Policijskoj upravi u Kikindi, a drugi detalji tog slučaja ne saopštavaju se jer je u toku intenzivna potraga za osumnjičenim. Kako saznaje RTV, osumnjičeni je sinoć pre ubistva Matije Petrovića, oko 20 sati pucao iz pištolja i u stanodavca svoje nevenčane supruge u Bečeju, a potom je, na isti način, pokušao da ubije i nju.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni B.S.J. je tokom noćašnjeg bekstva nakon zločina u Molu izvršio još nekoliko napada i pokušaja ubistva. U Molu je ranio čoveka, njegovu trudnu ženu kojoj je pucao u stomak i njihovog sina, učenika Osnovne škole „Novak Radonić“, a koji je sa majkom pokušao da zaštiti oca i tad je ranjen u butine.

Policija danas obezbeđuju kuću u Bečeju u kojoj su dve osobe ranjene. Kako saznaje RTV u Hitnoj pomoći u Bečeju, J. S. je zadobila povrede opasne po život jer je pogođena u glavu, dok je I. J. zadobio povrede donjeg dela stomaka i butina.

Prema rečima upućenih žitelja Mola povod tragedije je ljubomora, jer je J. S. ostavila B.S.J. zbog čega je on pokušao da je ubije. Ubica se iz Bečeja vratio u Mol u uverenju da ga je nevenčana supruga ostavila zbog M.P. pa ga je ubio.

Kuća B.S.J. je bukvalno zablindirana i rođaci i prijatelji bezuspešno pokušavaju da dođu do sina B.S.J.

Deca aktera i unuci aktera nisu došli u školu.

Komšije o ovome pričaju u pola glasa, plašeći se odbeglog B.S.J. Oni kažu da su sinoć čuli pucnjavu, ali da im se činilo da je reč o petardama.

Policija ima naređenje da bude oprezna, jer je osumnjičeni naoružan i opasan, a prema još uvek nepotvrđenim informacijama, B. S. J. je ranije osuđivan za nasilničko ponašanje. Kako saznajemo, ubica je vlasnik perionice u Molu.

izvor: RTV