Lane Gutović novi lider ujedinjene opozicije!

0
959

Posle mnogih bezuspešnih pokušaja ujedinjenja opozicije, danas u podnevnim satima, najzad je došlo do konačnih pregovora svih opozicionih partija o ujedinjenju u novi DOS.
Kako Zicer saznaje, Lane Gutović je izabran za novog lidera nove ujedinjene opozicije. Ovaj put koalicija se neće zvati DOS, kako kažu predstavnici ujedinjene opozicije, da ne bi evocirali loše uspomene na prethodni režim, već će se zvati NOS(Nova Opozicija Srbije).

Lane Gutović, novi lider nove opozicije je vrlo rado pristao za naš portal da da izjavu.

Z: Poštovani Lane, lideru nove opozicije. Kako Vam se čini ova Nova Opozicija Srbije?
LG: Paaa, čini mi se, ovako, vrlo mi se čini. Mislim, teško je to sad na prvu loptu reći kako mi se čini. Mislim, kako mislite, kako mi se čini?

Lane je pristao
Lane je pristao

Z: Da li vam deluje obećavajuće ova nova opozicije Srbije, ovaj NOS?
LG: Znate kako kaže naš narod: Da nemaš NOS-a, krvavih bi očiju hodao po svetu. Eto, to je neka naša poruka sadašnjem režimu. Ozbiljan režim, mora imati ozbiljnu opoziciju. Ovo do sada, bez mene, sve je bilo krajnje neozbiljno.

Z: Dobro, vi ste ipak glumac, a ne političar. Kako ćete se snaći u novoj ulozi, pardon na novom poslu, pozivu ili već kako da kažemo?
LG: Vidite, kada sam glumio Šojića u seriji Bela lađa, nisam ni slutio koliko sam kroz tu ulogu zapravo ispekao ovaj politički zanat. Verujte mi, evo baš danas u toku pregovora za lidera NOS-a koristio sam neke trikove, čak i citirao čitave pasuse, upravo iz uloge Šojića i mogu vam reći da su baš te reči bile ključne za zaključivanje sporazuma o ujedinjenju NOS-a i izbora mene za lidera koalicije.

Z: Praktično vi ste glumili lidera opozicije i političara?
LG: Pa šta ako sam glumio?! Vi mislite da ostali političari s kojima sam pregovarao, recimo Pajtić ili Jovanović nemaju tih glumačkih sposobnosti. Evo i Sadna je baš danas pokazala izuzetnu glumačku sposobnost a da ne pričam o Boškiću Obradoviću koji je vešto sakrio svoje gnušanje prema Čedi Jovanoviću, i ponašao se veoma korektno, čak i pristojno.

Jednoglasno izabran za lidera NOS-a
Jednoglasno izabran za lidera NOS-a

Z: Ko vam je još zanimljiv u koaliciji NOS?
LG: Mogu reći da mi se onaj Vlah Vukadinović veoma svideo. To je jedan odmeren i kulturan gospodin. Istina, nekako je malo sitničav i piskav kad se naljuti, ali veoma inteligentan i dobro procenjuje mogućnosti nove koalicije. Na primer on je rekao danas: „Ako pređemo celzijus to će biti veliki uspeh“. Nisam očekivao od tako jednog ozbiljnog čoveka da bude tako vickast i mudar u isto vreme. Jer zaista posle svega ako NOS pređe cenzus to će stvarno biti veliki uspeh, a još veći ako se ne raspadnemo do izbora.

Z: Šta biste poručili našim čitaocima, do sad nismo imali priliku da razgovaramo sa vama?
LG: Deco, gledajte seriju Bela lađa. Učite napamet tekstove iz serije. Vaša budućnost leži u politici, sem ako ne želite biti popovi. To su jedine dve profesije u Srbiji koje su profitabilne, naravno posle kriminala. Te reči, taj tekst iz serije, pogotovo moje uloge, otvoriće vam sva vrata u srpskoj politici i postaćete slavni i bogati preko noći. Ovo je ključ, kako mog, tako i vašeg uspeha. Živeli.

Izvor je satirični portal zicer.org