POSTAO MEĐUNARODNA ZVEZDA Francuzi prave dokumentarac o Kristijanu Goluboviću

0
1964

Ekipa francuske televizije „Kanal+“ snimala je dokumentarac o Kristijanu Goluboviću u Kraljevu, gde on čeka poziv za zatvor pošto je sud odbacio njegovu žalbu za odlaganje.

Mnogo sam jak: Kristijan Golubović na snimanju pored Ibra

Foto: N. Božović / RAS Srbija Mnogo sam jak: Kristijan Golubović na snimanju pored Ibra

U razgovoru za „Blic“, osuđivani kriminalac koji je postao i rijaliti zvezda kaže da je Francuze zanimalo sve o njemu, od rođenja do danas.

– Francuski „Kanal+“ će napraviti priču o Kristijanu gangsteru, zatvoreniku, umetniku, šoumenu i porodičnom čoveku – kaže Kristijan za „Blic“.

On smatra da su ga izabrali jer je veoma popularan u Srbiji i jedna od najkontroverznijih ličnosti na ovim prostorima.

– Oni su mene pronašli i dogovorili snimanje. Rekao sam da sam u Kraljevu, a oni da im nije problem da dođu. Bili smo na sportskim terenima pored Ibra, gde provodim vreme kada sam tamo – kaže kraljevački zet.

Kristijan očekuje da mu uskoro stigne poziv za odsluženje zatvorske kazne u Zabeli i odazvaće se tom pozivu.

– Poziv će mi stići na adresu na koju sam prijavljen u ličnoj karti, a pošto sam ja sa ženom i ćerkom u Kraljevu, javiće mi, i otići ću da ga preuzmem. Verujte mi, pola Srbije će znati kada budem odlazio u zatvor – kaže Golubović, koga čeka odsluženje kazne zbog dilovanja narkotika.

TUŽI DRŽAVU ZBOG TAMARE ĐURIĆ

Tamara Đurić

Foto: RAS Srbija Tamara Đurić

Golubovićev advokat Gvozden Grgur kaže da će njegov klijent, pošto tužilaštvo odbaci krivičnu prijavu, tražiti od države da mu se plati 11 dana koje je zbog prijave Tamare Đurić proveo u pritvoru. Kristijan će najverovatnije tražiti 3.000 evra.

Blic