Front za Srbiju

0
811

Srpska liga poziva sav srpski narod da ustane i da se ujedini u borbi protiv saveza NATO alijanse i Vučićeve NATO politike, koja svojim delovanjem razjedinjuje i ubija sve što je srpsko.

Pozivamo sve političke i narodne pokrete na sabranje. Pozivamo sve patriote da zajedno sa Srpskim saborom Zavetnici, g. Stamenkovskog i Patriotskim pokretom Srbije, generala g. Dikića na protest u petak, 4. marta. u Nišu.

Sprečimo da samoproklamovani patriotski pokreti koji su produžena ruka Vučićeve NATO politike obmanjuju narod.

Nekadašnji članovi DSS-a, kao što su predsednik i potpredsednik Treće Srbije, koji su u vreme saradnje DSS i NATO odobravali takvo postupanje matične stranke sada za račun Vučićeve NATO politike pljuju taj isti DSS koji je opozicija Vučićevoj pro NATO politici, kao i sve ostale predstavnike drugih opozicionih patriotskih pokreta. Predsednik političkog saveta Treće Srbije gospodin Rašuo je u vreme saradnje NATO i DSS bio najbliži saradnik predsednika DSS-a i predsednika DS-a. Danas kada je DSS anti NATO orjentisan, DSS postaje meta najbezočnijih kritika te falsifikat partije pokojnog Zaharija Trnavčevića, koju upravo predstavljaju Parović i Rašuo. Njihovim stopama krenula je i Narodna mreža, čiji predsednik Vladan Glišić je takođe bivši DSS-ovac iz vremena potpisivanja sporazuma, koji sada zajedno sa Trećom Srbijom napada DSS i Dveri i ostale predstavnike patriota iz Srpske lige, Zavetnika, Istočne alternative, Srpskog otadžbinskog fronta, iako su do juče govorili hvalospeve o istim ljudima. G. Vladan Glišić je bio osnivač Anti NATO Vučićevog Patriotskog bloka , onda zajedno sa Srpskom ligom osnivač Anti NATO-Vučić kolicije, Rodoljubi.

Pitamo se zar je borba za Vučićevu NATO viziju važnija od Fronta za Srbiju i za spasenje srpskog roda?

Pomenute samoproklamnovane patriote nisu optužile poslanike koji su glasali za NATO, ali zato ovi Vučićevi konvertiti optužuju DSS i Dveri da su službenici stranih uticaja, a za to vreme sami upravo taj uticaj sprovode. Sve se ovo odbija po onoj narodnoj: Na vuka povika, a lisice meso jedu!
Jasno je da ovakvi postupci imaju za cilj da opravdaju pokušaj režima da nasilno uvede vanredno stanje kako bi se preko bezbednosnih službi obračunali sa svima nama koji kritikuju režim i neće prihvatiti Srbiju koja je sluga NATO-a.

Nećemo rijaliti i režiju Aleksandra Vučića, nećemo nove Jude, lažne patriote. Ustani Srbijo i ne dozvoli da se tobom trguje!
Vreme je da se počiste politički profiteri! Ili ćemo uskoro biti svedoci novih NATO Vučićevih potkupljenih pokreta – Ili ćemo stati brat do brata i prekinuti zlo koje nam se sprema! Vostani Srbijo!
Samo ujedinjeni u Front za Srbiju zaslužićemo slobodu! Svi oni koji su jasno rekli da Srbija nema cenu i da ima alternativu : Istočna alternativa, Srpski otadžbinski front, DSS, Dveri, Srpska narodna partija, Zavetnici, Patriotski pokret Srbije, Obraz. Srpska liga poziva sve patriotske snage na formiranje Saveta za pitanje referenduma ulaska Srbije u NATO, kao i na zajedničko, saborno istupanje na izborima u ime Fronta za Srbiju! Vreme je, sada se probudi!

Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige