SNS otpočeo kampanju deljenjem kolača!

0
670

Naprednjaci su za svoju promociju iskoristili u ponedeljak pijačni dan u Srpskom Miletiću, gde su okupljenima delili kolače, a akciju su ocenili kao veoma uspešnu.

Ipak, sanitarni inspektor ovu promociju ocenio je kao nedopustivu!

– Naši sugrađani prvo su bili iznenađeni kada su među pijačnim štandovima primetili i štand Srpske napredne stranke, a veoma su se obradovali kada su videli da smo im pripremili kolače – rekla je Sandra Mladenović, zadužena za informisanje u MO SNS-a Srpski Miletić.

Naprednjaci su upozoreni od svojih političkih rivala da je takvo deljenje kolača iz domaće radinosti opasno i nezakonito jer može da ima neželjene posledice po građane. Aleksandar Dikić, predsednik DS-a u Odžacima, rekao je da on kao lekar to osuđuje i ocenjuje kao nedostatak osnovnog zdravstvenog vaspitanja.

Milorad Lazić, sanitarni inspektor, rekao nam je da on ne zna za taj slučaj, ali je takođe potvrdio da je iznošenje kolača na pijacu i čašćavanje građana „radnja u sukobu sa zakonom“.

– Ne sme se nedeklarisan proizvod stavljati u promet, to može da se zloupotrebi na razne načine i da ugrozi zdravlje stanovništva. Kad se tako nešto desi, mislim da bi na prijavu odmah reagovala policija i da je to njena nadležnost – kaže Lazić za „Alo!“.