Biseri Sonje Biserko – Pogled bi levo, a glava desno!

0
1198

Srpska liga poručuje Sonji Biserko da slobodno nastavi put slepom ulicom i da obrati pažnju na vozilo «EU» koje gubi svoje delove, jer će joj za povratak kući biti potrebni retrovizori, koje je sama odbacila (da bi zaboravila ko je). I prenesite naprednoj Evropi, kako je Srbija odabrala Svetosavski model, koji ste nazvali nazadnim.

Poručite vašim borcima za ljudska prava, da nam ne treba zakon o kažnjavanju krštavanja dece, istopolnim brakovima i eutanaziji. Nastavite sa njima da ismevate srpsku elitu, Univerzitet, SPC i SANU, samo nemojte tako skromno da priznajete kako je DS ostao bez sopstvene politike, kako se ništa nije promenilo poslednjih 25 godina i kako će Srbija biti desničarska zemlja.

Šta nam to poručuje susedna prezadužena Hrvatska ili paljenje zastave EU u Poljskoj? Da sve Vaše nade padaju na taj napredni sistem?

Izbori u Nemačkoj u martu će pokazati da li ta država ima demokratiju i da li može da brani svoje interese, ukoliko Alternativa za Nemačku dobije ono što sada rejtinzi pokazuju ili izgubi kao Le Pen u Francuskoj i potvrdi jačinu američkog lobija.

Zašto su ovi izbori presudni, ako ne i poslednji za Srbiju?

Srpska liga upozorava da su vladajuće koalicije poslednjih 25 godina sa nasleđenim ideološkim modelom, sistemski rasturale patriotski blok, igrajući kao marioneta Zapada.

Ovo je poslednja prilika da se tom užasu stane na put i da se povrati dostojanstvo Srbiji i njenim građanima. Razjedinjena desnica značila bi ispunjavanje poglavnja ka putu za EU, ulazak u NATO, raskid slobodno trgovinskog sporazuma sa Rusijom, značila bi Srbiju u lancima, bez mogućnosti da nešto promeni i da u Vladu pokuša ponovo da uvede patriotske predstavnike.

Značila bi kraj, ulazak u slepu ulicu zajedno sa Vama na čelu kolone.

I gospođo Biserko, tvrdite da dve/trećine građana koje su za saradnju sa Rusijom, to zasnivaju na frustraciji?

S obzirom da ne znate put kući i da ste davno zaboravili ko ste, sve vaše težnje ka šarenilu Zapada, dans izgledaju besmislene i jedino što pamtite od pogleda u retrovizor je sopstveni izraz- frustracije!

A Srbiji ostavite da živi po najsavremenijem modelu upravljanja i uređivanja društva i države – Svetosavlju i da argumentovano, osnovano po svim aspektima uživa poverenje i u sradarnji sa Ruskom Federacijom.

Autor: Aleksandar Đurđev predsednik Srpske lige i jedan od osnivača Koalicije Rodoljubi