DRAGAN NIKOLIĆ KRITIČNO: Glumac diše uz pomoć aparata

0
1045

Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić vodi novu bitku za život na urgentnom odeljenju VMA i trenutno diše pomoću aparata.

Čuveni Gaga prošle godine je prebrodio sličnu krizu, a lekari daju sve od sebe da i ovog puta iz bitke izađe kao pobednik. Vest da se legendarnom glumcu pogoršalo stanje veoma je potresla glumački svet, koji se moli za njegov oporavak.

– Mi smo 30 godina proveli zajedno, toliko dugo se i podržavamo i bodrimo. Mi smo jedno drugom uvek u mislima iako to ne volimo da pokazujemo javno, ali naravno da mu želim da se iz toga izvuče i da mu bude dobro – rekao je Aljoša Vučković, a pridružio mu se i kolega Branislav Lečić, koji je takođe godinama sarađivao sa Gagom.

– Već duže vreme se za tog čoveka molim, on je moj ozbiljan prijatelj i inspiracija. Želeo bih da ovo prevaziđe, kao i njegovi najbliži. Molim se za njega da ovo preživi. To je moja najiskrenija i duboka poruka – rekao je Leka, dok je mlađa koleginica Anita Lazić kratko poručila:- Svi smo uz njega i nadamo se najboljem. Nisam imala tu čast da sarađujem s njim, ali mu se iskreno divim i nadam se da će prebroditi ovaj težak period.

Koleginica s kojom je delio slavu mnogih serija i filmova Snežana Savić veoma je potresena vešću o njegovom stanju.

– Mnogo mi je žao što prolazi kroz tako težak period. Želim mu da se oporavi i da mu bude bolje. Znamo se još iz perioda „Ateljea 212“, kada sam ja završila fakultet, baš sam potresena. Mislila sam da je kriza prošla, takva je bar bila priča među kolegama – rekla je Snežana Savić.
– Molitva za starog šmekera. Gagi, brz oporavak – poručio je u svom stilu Dragan Marinković Maca.
– Mi smo jako bliski, naravno da sam ga video i da sam sve vreme uz njega. Mi imamo jako kompleksan i razvijen odnos i verujem u njegovo ozdravljenje – kazao je Dejan Lutkić.
Kako izvor za naš list navodi, Dragan je 28. januara hitno prebačen na urgentno odeljenje VMA zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Lekari čine sve što je u njihovoj moći da se njegovo stanje stabilizuje, ali je ono još nepromenjeno.

Podsećamo, Dragan Nikolić je ranije hospitalizovan zbog karcinoma debelog creva, te je nakon šestomesečnog lečenja u Urgentnom centru Srbije pušten na kućno lečenje. Nakon toga, Dragan je primljen na VMA, gde je proveo nekoliko dana, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku banju, gde je proveo više od tri nedelje, posle čega se vratio u porodični dom. Čuveni Gaga nakon toga izvestan period nije imao zdravstvenih komplikacija, dok pre desetak dana nije ponovo hospitalizovan u Urgentnom centru zbog disajnih problema.

Milena sve vreme uz supruga

Glumica Milena Dravić ne odvaja se od svog životnog saputnika Dragana Nikolića i veruje u njegovo ozdravljenje iako je u teškom zdravstvenom stanju. – Milena je non-stop uz njega, prolazi kroz strašan period, ali ona je borac i ne gubi nadu da će se Dragan izvući i iz ove krize – rekao je dobro obavešten izvor. Podsećamo, kada je Dragan hospitalizovan u Urgentnom centru, „Alo!“ je uslikao Milenu i njenu venčanu kumu Jelisavetu Seku Sablić kako idu u posetu slavnom glumcu i nose mu sve potrepštine.

Alo