MALO IM POVLASTICA: Poslanici traže besplatan parking!

0
498

Na parkiralištu Skupštine Srbije zavladaće još veća stiska jer je čak 17 poslanika i zaposlenih u Skupštini zatražilo saglasnost Administrativnog odbora za izdavanje parking nalepnica koje im omogućavaju da za svoje četvorotočkaše koriste ovu oazu u centru grada.

Prema našim saznanjima, odbor će odobriti ovu privilegiju za 11 službenika Skupštine i šestoro poslanika, koji su mahom prijavili da su staru nalepnicu izgubili ili oštetili prilikom skidanja. Poslanik SDPS-a Ivan Bauer je, kako smo juče pisali, promenio automobil i sada će skupštinsku nalepnicu staviti na svoju „škodu superb“.

Novo ime na ovom spisku je poslanica SNS-a Biljana Savović, koja vozi „ford mondeo“, kojeg još nema u njenoj imovinskoj karti. Ponovio se i Miroslav Marinković iz poslaničke grupe SDS Borisa Tadića, koji skupštinsku nalepnicu za parking duži za svog novog četvorotočkaša „dačiju duster 1,6”, koji je pazario 2015. Ova nalepnica biće odobrena i za poslanike SNS-a Darka Laketića, koji vozi „micubiši grandis“, Radmila Kostića, koji se u Skupštinu dovozi svojom „hondom HRV“ i Sašu Maksimovića, koji vozi „reno lagunu“.

Alo