VUČIĆEVA TORTURA KURIRA Đurđev: Rodiću i redakciji Kurira su mete odavno nacrtane

0
464

Aleksandar Đurđev iz Srpske lige, reagujući na pritiske premijera Srbije Aleksandra Vučića i njegove pokušaje da diskredituje Kurir zbog kritičkog pisanja o vlasti, izjavio je da ga zbog napada na naš list ne bi čudilo.

Evidentno je da su na redakciju Kurira i vlasnika medija Aleksandra Rodića mete odavno nacrtane, i sada se senzibiliše javnost da neko agresivno nastupi prema novinarima koji su se osmelili da objektivno izveštavaju o svim devijantnim društvenim i političkim dešavanjima ne bi li pritiskom javnosti ispravili to. Vučićev režim u obračunu sa onima koji misle drugačije koristi razne instrumente od tajnog praćenja, plašenja novinara do objavljivanja adrese vlasnika, ne bi me čudilo da zaposleni u Kuriru počnu da nose žutu traku.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić svakim danom je u sve većoj panici zbog pada rejtinga, pa uporno vrši pritisak na Kurir, pokušavajući da uguši svaku kritičku reč!

Vučić, naime, poslednjih nedelja na sve načine pokušava da diskredituje naš list samo zato što se jedini usuđujemo da pišemo o promašajima Vlade Srbije i brojnim mahinacijama njegovih najbližih saradnika.

U toj prljavoj igri on ne preza ni od čega, pa čak ni od zloupotreba državnih bezbednosnih službi. Treba napomenuti da je premijer Vučić ujedno i koordinator svih bezbednosnih službi, te da je tako do detalja upoznat sa svime što one rade.

Kurir