Vendi otvara školu psihologije!

0
1953

Redovna učesnica rijalitija i pevačica širokog spektra, u najmanju ruku, neverovatnih izjava, Vesna Vukelić Vendi, rešila je da otvori školu psihologije.

Vesna Vukelić Vendić pokrenuće tribinu, koja će se baviti pravoslavnom pshijatrijom.

– S obzirom na to da ja završavam svoj prvi psihoanalitički roman, moja zamisao je da uz njega održavam i tribine koje će s vremenom dobiti jednu širu humanu crtu, a to su časovi pravoslavne psihijatrije. Poenta je čuvanje duše od napada svakog oblika zla. U školi koju ću da otvorim akcenat ću staviti na lečenje od stresa jer civilizacija danas pati od tri vrste bolesti – rastanci iliti razvodi, kancer i psihičke bolesti, odnosno ludilo. Polaznicima ću objasniti na koji način moraju da komuniciraju s tvorcem od koga zavisi naš kompletan integritet i komunikacija s okolinom. Naučiću ih da imaju samopouzdanje i da iskorene gordost. Poseban akcenat na svojim predavanjima staviću na porodicu, koja je danas usmerena na uništavanje i šizofreniju – kazala je Vendi

Ona je šire objasnila svoju zamisao.

– Mi danas imamo duševno obolele ljude koji akcenat stavljaju na telesno zdravlje, na bele zube, velike grudi. Međutim, ukoliko duša nije spokojna, oni će biti nesrećni. To je vetar koji duva sa zapada, gde su zategnute bore, bujna kosa, lep ten i liftinzi suština njihove radosti. Ti ljudi su inficirani Fridrihom Ničeom, koji je osmislio jednu monstruoznu ideju o natčoveku i oni pod hitno treba da se preobrate – završava Vendi.

Blic