UHAPŠEN SIN VLADA DIVCA: Pijan vozio po Sakramentu!

0
687

Policija u Sakramentu privela naslednika čuvenog košarkaša Matiju Divca jer je „teslu“ vozio pod dejstvom alkohola

Matija Divac (20), sin predsednika OK Srbije i generalnog menadžera Sakramento Kingsa Vlada Divca, uhapšen je u Sakramentu zbog vožnje u pijanom stanju!

Saobraćajna patrola u četvrtak u 1.18 časova zaustavila je na aveniji Kapitol automobil „teslu“, a za volanom se nalazio Divčev mlađi sin, kome je konstatovana nedozvoljena količina alkohola u krvi. Matija je odmah priveden u policijsku stanicu, gde je zadržan do dolaska roditelja Ane i Vlada Divca.

Snežana Divac je ekskluzivno za Kurir potvrdila da je njen sin Matija uhapšen zato što je vozio pod dejstvom alkohola i da je bio u zatvoru dok se nije otreznio. On je, inače, došao iz Njujorka, pošto studira u Sakramentu, da izvesno vreme provede s roditeljima.

– Tačno je da je moj sin uhapšen zato što je imao veću količinu alkohola u krvi nego što je dozvoljeno.

Vraćao se s neke žurke s drugarima i popio je više nego što je smeo. Policija ga je privela i tamo je zadržan dok se nije otreznio.

To bi trebalo da mu bude za nauk, da takve stvari ne radi u budućnosti, ali, s druge strane, on je u takvim godinama, svi smo mi to prošli – rekla je Snežana Divac za Kurir i nastavila:

– Sledi mu oduzimanje dozvole na 30 dana i dva dana društveno korisnog rada. Verovatno će čistiti ulice ili tako nešto. Nama kao roditeljima to nije nimalo prijatno, ali on je već punoletan i nećemo ga i mi sada kažnjavati. U zatvoru je mogao da vidi sve profile ljudi, i to je za njega novo životno iskustvo. Vidim da je i njemu krivo, ali na greškama se uči.