NIJE VIŠE NA BIROU: Dakićka našla posao!

0
674

Voditeljka Snežana Dakić, koja je krasila male ekrane autorskom emisijom „Život u trendu“, završila je dugogodišnju saranju s Televizijom „Pink“ i dobila mesto urednika zabave na novom kanalu koji pokreće nezavisna produkcija

Kako izvor za naš list navodi, na novom kanalu naći će se poznata lica koja obećavaju dobru zabavu, a Dakićeva će raditi na nekoliko novih projekata.

– Snežana je već godinama na „Pinku“, a njena autorska emisija bila je jedna od najgledanijih na tom kanalu. Ipak, ona je prepoznala priliku za još veći profesionalni uspeh i rešila da definitivno završi saranju s „Pinkom“ i pređe na novi kanal, koji neće dobiti nacionalnu frekvenciju, ali će definitivno zaintrigirati javnost raznolikim programom – rekao je izvor za naš list.

Kontaktirali smo Snežanu da bismo proverili ove navode, a voditeljka nam je potvrdila da će njena kreativnost uskoro biti prikazana na novom kanalu.

– Istina je, biću urednik na novom kanalu koji pokreće nezavisna produkcija, ali još uvek ne mogu da vam kažem naziv kanala, uskoro ćete saznati sve – rekla je vidno raspoložena i puna entuzijazma Dakićeva i otkrila da će voditi dve emisije na tom kanalu.

– Evo, upravo se spremam za snimanje, u pripremi su dva tok-šoua koja će se emitovati svake nedelje i veoma sam uzbuđena zbog novih poduhvata.

Snežana je prekinula saradnju s Televizijom „Pink“, ali ističe da je to jedan od najlepših perioda u njenom životu i da je razlog prekida saradnje isključivo profesionalni izazov, koji joj je novi kanal pružio.

– Prezadovoljna sam periodom koji sam provela na „Pinku“, to je za mene bilo jedno divno iskustvo, a razlog mog prelaska je isključivo profesionalni izazov. Dobila sam mnogo veći medijski prostor, mnogo više sati programa da ostvarujem svoje novinarske zamisli, i to je ono što me pokreće – zaključila je Dakićeva, koju ćemo uskoro gledati na malim ekranima u novim profesionalnim poduhvatima.

Alo