Pronađen ukradeni kombi, ali bez prasića!

0
1745

Kombi sa 13 pečenih prasića i tri jagnjeta, pečenjare „Uranak-Elez“ iz Gornjeg Milanovca, koji je ukraden pre tri dana u Beogradu pronadjen je u nedelju uveče na Labudovom brdu, ali bez pečenja, saznaje danas agencija Beta.

Kombi je nestao ispred prodavnice na Zelenom vencu, kada je vozač po dolasku iz Gornjeg Milanovca otišao da se presvuče, ali je ostavio ključeve u vozilu. Posle dva-tri minuta nije ga bilo, a u njemu se nalazilo više od 250 kilograma jagnjećeg i prasećeg pečenja.

Vlasnik pečenjare Dejan Jevtović je izjavio da je jutros, pre svanuća, dobio poziv od Dragana Uzelca sa Labudovog brda da se ispred njegove prodavnice dve noći nalazi parkiran kombi sa vidno napisanim nazivom pečenjare.

„Zahvaljujući agenciji Beta, koja je objavila ovu informaciju, Uzelac je pročitao na kombiju naziv pečenjare i shvatio da je ukraden i uspeo da dođe do našeg telefona, na čemu smo zahvalni“, kazao je vlasnik.

U kombiju nije bilo pečenja, a lopovi su odneli i ključ, ali je Jevtović izrazio zadovoljstvo zbog toga što je pronađeno neoštećeno vozilo, koje će još večeras stići u Gornji Milanovac

Alo