Tozovac se ženi na svoj 80. rođendan

0
946

– Moja izabranica i ja smo trideset pet godina u ljubavi. Mnogo se volimo. Mi već imamo najlepši brak na svetu. Venčaćemo se u krugu najbližih prijatelja, na naš diskretan način – rekao pevač

Predrag Živković Tozovac rešio je da oženi svoju dvadeset godina mađu izabranicu Emiliju. Pevač je izjavio da će na “ludi kamen” stati 22. januara, na njegov 80. rođendan.

– Ženim se na moj 80. rođendan. Moja izabranica i ja smo trideset pet godina u ljubavi. Mnogo se volimo. Mi već imamo najlepši brak na svetu – naveo je Tozovac za “Blic” i nastavlja:

– Venčaćemo se u krugu najbližih prijatelja, na naš diskretan način. Ne želim da pravim cirkus od svog života, u ovim godinama. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama. Mira Stupica često voli da kaže: “Živim život punim plućima i u ovim godinama”, iako je u staračkom domu. Ja se slažem s njom – ističe on.
Telegraf