Rus “Umro” od alkohola, probudio se u mrtvačnici i vratio na žurku

0
593

Jedan Rus probudio se u mrtvačnici nakon što je proglašen mrtvim, prenose lokalni mediji. On je pre incidenta bio na zabavi na kojoj je popio veliku količinu alkohola. Ipak, ono što je još zanimljivije je da se posle „čudesnog buđenja“ vratio na žurku.

Muškarac se onesvestio nakon što je popio previše alkohola, pa je greškom proglašen mrtvim. Ovaj slučaj na istoku Rusije je prijavljen u sredu, ali nije sasvim jasno kada se tačno dogodio.

Muškarčevi prijatelji pozvali su hitnu pomoć, a medicinsko osoblje ga je proglasilo mrtvim pre nego što su ga odveli u mrtvačnicu. Ipak, čovek se „vratio među žive“ dok dok se nalazio u hladnjači u mrtvačnici.

– Te noći bili su popunjeni kapaciteti lokalne mrtvačnice. Tela su bila ne samo na policama, nego i na podu hladnjače, gde je premešten naš “mrtav” heroj – izjavio je portparol policije Aleksej Stojev.

Čovek se u jednom trenutku probudio ne uspevajući da shvati gde se nalazi. Svest mu je bila pomućena zbog uticaja alkohola, a u mraku je osetio da su mu udovi potpuno hladni. U strahu je požurio prema vratima, ali su ona bila zaključana.

Počeo je da viče za pomoć i da lupa po vratima. Kada su ga čuli stražari, prijavili su slučaj lekarima, a oni su ga prosledili policiji. Kada su policajci otvorili vrata, „čovek koji je vaskrsao“ izleteo je u panici iz sobe. Ispitali su ga i zatim pustili.

Kada se vratio na zabavu, njegovi prijatelji su i dalje pili, ali „u njegovu slavu“. Osoba koja je otvorila vrata onesvestila se od šoka. Sahrana se brzo pretvorila u žurku “ponovnog rođenja

Vesti.com