SA NOVOM GODINOM I NOVI RIJALITI: “ Gradski seljaci“ spoj farme i parova! (VIDEO)

0
774

Posle novogodišnjih praznika na malim ekranima kreće novi serijal – „Gradski seljaci“! Za sada nije poznato koja nacionalna televizija će emitovati „Gradske seljake“, a gledaoce će zabavljati svima dobro poznati rijaliti junaci.

Dok su se dokazivali u radovima na selu, između Nenada Marinkovića Gastoza i silikonske kraljice Tijane Đurić sevnule su ljubavne iskrice. Njih dvoje su se odlično zabavili tokom boravka na selu, te su u jednom trenutku završili na senu.

Mada su se Anabela Atijas i njena najstarija ćerka Luna hrabro prihvatile seoskih poslova, u nameri da dokažu da gradske face nisu lenjivci i nesposobnjakovići, pevačica je brzo sela da odmori, poigra se sa jaretom, dok je naslednici zanimljiviji bio mobilni telefon i Instagram.

– Meni seoski poslovi nisu nepoznati, mislim da sam se dobro snašla. Bilo je tu i situacija koje su drugima bile komicne, a mene su prilično uplašile – kad je Tijanu Ajfon i mene jurio konj. Rasplakala sam se od straha – rekla je Mimi Oro.

Reper Đus i Jelena Krunić potpuno su iznenadili seljake i ostavili ih u čudu svojim postupcima.

Među ostalim učesnicima serijala „Gradski seljaci“ našli su se i Ivan Gavrilović, Ema Lapin, Crni, Nela Bijanić i drugi.

Inače, serijal je autorsko delo Danijela Đurića i pripreman je mesecima, na različitim gazdinstvima širom Srbije.

– Nije im bilo teško da ustanu pre zore i rade do kasno u noć, kako bi pokazali da rad na selu, osim što je težak i iscrpljujući, može da bude i zabavan. Izvukli smo najbolje od seoskih poslova i najteže za gradske likove koji su bežali od teškog rada i provodili dane uživajući u provodu i luksuzu. Učesnici ovog serijala, osim u snalaženju na selu i u poljoprivrednim obavezama, takmičili su se i u znanju o poljoprivredi, selu… – rekao je Đurić.

Alo