KERAMIČKI OSMEH: Dragica ugradila osmeh od 280.000 dinara!

0
1116

Dragica Nikolić (60), prva dama Srbije, podvrgla se prošle nedelje stomatološkoj hirurškoj intervenciji ugradnje zubnih implantata

Ugradila je pet novih zuba na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA), otkriva naš izvor iz te ustanove. Time je upotpunila svoj izgled, u koji do besprekornosti ulaže otkako je njen suprug Tomislav Nikolić postao predsednik Srbije!

Prema informacijama do kojih smo došli, intervenciju je obavio pukovnik prof. dr Zoran Lazić, jedan od najboljih specijalista oralne hirurgije i načelnik Klinike za stomatologiju VMA.

– Malo se i plašila, pa ju je medicinska sestra držala za ruku. Intervencija je uz anesteziju bezbolna i predstavlja vrhunac u stomatološkoj praksi. Na mestima gde nedostaju zubi, u kost se “ušrafljuju” veštački. Sve to traje oko deset minuta po zubu, a potrebno je nekoliko
meseci da taj “šraf”, koji je uglavnom od titanijuma, sraste s viličnom kosti. Jedan implantat košta oko 500 evra – navodi on i dodaje da je ugradnja zubnih implantata trajno rešenje za nedostajuće zube, ali ujedno i estetski zahvat.

Kako kaže, prva dama Srbije zadovoljna je intervencijom. On nije znao da kaže da li je Dragica platila ugradnju zuba VMA ili je intervencija išla na teret vojnog fonda.

U nameri da proverimo informacije našeg izvora, pozvali smo VMA i poslali pitanja. Oni, međutim, nisu hteli da potvrde, ali ni da demantuju informacije da je Dragica Nikolić obavila ugradnju pet zubnih implantata u njihovoj Klinici za stomatologiju.

– Bez saglasnosti pacijenta ne možemo da vam damo takve podatke. Takođe, u našu ustanovu može da dođe svako, bez obzira na to da li je vojni osiguranik ili ne, i dobije sve medicinske usluge. Razlika je samo u tome što ih civili plaćaju po važećem cenovniku – bilo je sve što su rekli u toj medicinskoj ustanovi.
Poznato je da prva dama Srbije vredno radi, osim na svom autfitu noseći firmirane skupe krpice, i na fizičkom izgledu. Dragica je u aprilu ove godine, kako je “Alo!” pisao, u želji da smrša stala rame uz rame sa pevačicom Dženifer Lopez i svetskim topmodelom Žizel Bundšen, jer je izrazila želju da isproba, baš kao i njih dve, visokoproteinsku Dukanovu dijetu. Ona je tada čekala da joj stigne “recept” modifikovane Dukanove dijete od kreatorke Jelene bin Drai, supruge arapskog šeika Saida. Ta dijeta omogućava da se za deset dana izgubi šest kilograma!
Da svi znaju

Familija Tomislava Nikolića, predsednika Srbije, sa prvom damom Dragicom Nikolić, ne samo što donira ogromne sume crkvama i manastirima, već i ne dozvoljava da to ostane neprimećeno u javnosti. Tako je na polijeleju – velikom svećnjaku koji visi nasred crkve ili narodski rečeno lusteru, u Crkvi Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Manastiru Voljavča kod Stragara, od kovanog gvožđa ispisano ime i prezime prve dame Srbije. Taj polijelej urađen je zahvaljujući Udruženju „Zavet“, čija je predsednica upravo Dragica Nikolić.
Na crtu sa Madonom!

Dragica Nikolić ima manir, kako je “Alo!” već pisao, da šeta iste dizajnerske komade koje inače rado nose i Monika Beluči, Madona i Severina Vučković, a koje su poznate kao veliki ljubitelji kreacija kuće “Dolče&Gabana”. Ona je prošle godine na dobrotvornom balu za prikupljanje sredstava za rekonstrukciju Umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić“ od glave do pete bila u garderobi te modne kuće. Te večeri, kada je prikupljeno oko 40.000 dinara od prodaje kataloga programa i tombole, Dragica je blistala u krpicama od 10.586 dolara! Nekoliko meseci kasnije, tokom susreta sa prvom damom Makedonije, prva dama ponosno je pokazala i torbicu američkog dizajnera Majkla Korsa čija je cena 358 dolara.
Alo