Grujić prekinuo neizvesnost: Idem u Liverpul!

0
591

Kasa Fudbalskog kluba Crvena zvezda biće punija za šest miliona evra.

Grujićevo “da” Liverpulu vredi upravo toliko. Transfer saga, koja je opasno pretila da se pretvori u sapunicu nesagledivih razmera, završena je na zadovoljstvo svih strana, prodajom najboljeg Zvezdinog igrača slavnom engleskom klubu, što je on i potvrdio i tako stavio tačku na višednevnu neizvesnost.

– Idem u Liverpul – izjavio je Grujić za Sport.

Kod igrača, utisak je, dileme nikada nije ni bilo, ali se zakomplikovalo zbog stava njegovog oca, koji je, čini se, kočio čitavu priču. Ipak, sinova je bila poslednja.

– Poziv velikog kluba se ne odbija svaki dan. Posle Zvezde imaću izazov da budem deo tima Jirgena Klopa koji je izrazio želju da sarađujemo.

Nije bilo jednostavno Grujiću da “na prvu” prihvati poziv sa “Enfilda”. Trebalo je sesti, razmisliti, izvagati… Na kraju, presudila je Markova želja da ode u Premijer ligu, ali i maksimalno predusretljiv stav predstavnika Liverpula da ispune gotovo svaku njegovu želju.

– Ljudi iz Liverpula hoće da me ispoštuju, kao i moju želju da ostanem u drugom delu sezone sa Zvezdom i uživam na putu do pečatiranja titule. To je očigledno u svakom njihovom potezu tokom dosadašnjih pregovora. Kao klinac sam sanjao da jednog dana podignem značajan pehar, a onda na red dolazi pokušaj plasmana u Ligu šampiona.
Telegraf