Ove muške prostitutke za noć uzmu i do 200.000 evra !

0
677

Momak iz Italije je poznat kao „Slatki Troj“ i vodi se devizom: „Ako je žena gladna, ona utoli glad u restoranu, ako ima probleme sa psihom ide kod psihijatra, a ako ima seksualne i emotivne probleme, pozove mene“

Roberto Roj Dulče je Italijan koji može da zadovolji svaku ženu/devojku koja ima seksualni apetit ili da reši njen seksualni problem. Za sebe kaže da je klasični žigolo i da se toga ne stidi. Drugi momak je Hikara Aizava koji je muška prostitutka ali za “tržište” Japana.

Momak iz Italije je poznat kao “Slatki Troj” i vodi se devizom: “Ako je žena gladna, ona utoli glad u restoranu, ako ima probleme sa psihom ide kod psihijatra, a ako ima seksualne i emotivne probleme, pozove mene”.

Njegove usluge, naravno, imaju cenu. U zavisnosti da li želite da idete sa Rojem na večeru ili da izgubite nevinost, moraćete da platite od 500 do 2.000 evra.

Aizava može da se pohvali skupocenim domom i poklonima kojima su ga zasule njegove verne klijentkinje. Kako prenose mediji njegova najveća zarada za noć iznosila je 200.000 dolara.

Pošto je Hikaru skroman on ne voli iznenađenja kada su pokloni u pitanju, pa kada klijentkinja odluči nešto da mu pokloni on joj traži unapred poklon koji želi.

Njegov životni moto je: “Ljudi ne kupuju tvoj proizvod zato što je dobar, već zato što ti veruju”, a jedno je sigurno klijentkinje mu mnogo veruju.

Telegraf