NOVI SAD: Svečana dodela nagrada „Dr Zoran Đinđić“

0
659

NOVI SAD – U centralom holu zgrade Pokrajinske vlade u Novom Sadu danas u 18 časova biće upriličena svečana dodela nagrada „Dr Zoran Đinđić“.
Dobitnik nagrada “Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ za 2015. godinu u AP Vojvodini je dr Strahinja Kovačević, Tehnološki fakultet Univerziteta u Novom Sadu, za izuzetne rezultate u oblasti nauke i istraživačkog rada.

Godišnja nagrada “Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka“ za 2015. godinu u Republici Srbiji pripašće Saši Popoviću sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, za odbranjen master rad na temu „Aristotel o ontološkom statusu geometrijskih objekata“.

Laureat nagrade najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2014/2015. godini je Vukašin Jovanović sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Nagrade će dobitnicima uručiti predsednica Fonda “Dr Zoran Đinđić“ Ružica Đinđić, prof. dr Dušan Nikolić, rektor Univerziteta u Novom Sadu i predsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine, dr Bojan Pajtić, navodi se u saopštenju.

Pokrovitelj nagrada je Pokrajinska vlada AP Vojvodine.