Narom protiv čira na želudcu i stomačnih infekcija!

0
672

Da li ste znali da čir na želucu možete izlečiti za sedam dana, a dijareju i upalu slepog creva za samo pet sati? Sve što vam treba je nar!

Ono što će vam pomoći kod svih stomačnih infekcija i osloboditi crevnih muka je kora nara.

Pripremite je na sledeći način:

Prvo je osušite. Stavite od 10-12 grama osušene kore nara u prethodno zagrejanu šolju i prelijte sa 200 mililitara ključale vode. Zatim prekrijte šolju tacnicom. Neka napitak odstoji od 25-30 minuta. Nakon toga je spreman za konzumiranje.

Moćna kora nara služi i za izlečenje od čira na želucu i to za sedam dana, od čira na tankom crevu, zapaljenja slepog creva i disbakterioze creva.

U toku dana treba popiti polovinu (90-100ml) po četiri puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 mililitara. Počnite sa konzumiranjem ujutru na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Napitak ne treba piti svakog dana, već svaki drugi – prvog,trećeg, petog, sedmog… To je dovoljno za kompletno izlečenje. Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog što sigurnijeg izlečenja čira želuca, to možete učiniti posle napravljene pauze od sedam dana posle prvog tretmana lečenja.

Za vreme lečenja – ne smete konzumirati alkohol.

Alo