BOGAT, BAHAT I RAZMAŽEN: Sin ruskog milijardera zadavio majku kablom punjača za mobilni

0
698

Jegor Sosin (19), sin čuvenog ruskog biznismena, osnivača mreže prodavnica „Modis“ i magazina „Starac Hotabič“ Igora Sosina (45), uhapšen je i osuđen za ubistvo svoje majke Anastasije (44), kojoj je kablom punjača za mobilni gotovo sasvim presekao vrat.

Zločin se dogodio 10. decembra uveče u Kazanju, gde su majka i sin doputovali u Kazanj iz Moskve da bi učestvovali na seminaru – kakvom, to stvarno ni policija ne zna. Jedan izvor navodi da je to bio seminar „Porodične svađe u službi života“, a drugi da je Jegor doveden na lečenje.

Odseli su u hotelu „Korston“, ali niko ništa nije ni čuo ni video dok jedan gost hotela nije primetio visokog mršavog mosta kako besciljno luta hodnikom u boksericama, sav isprskan krvlju. Smesta je obavestio o tome upravu hotela, a menadžeri su ušli u apartman Sosinovih i imali šta da vide – beživotno telo žene, puno modrica i uboja, kako leži na krevetu natopljenom krvlju.
Jegor je smesta uhapšen i u zapisniku je napisano da je u „vrlo lošem stanju“, kao da je drogiran. Policajcima je rekao da „došao s mamom na lečenje“, da mu je ona dala neke pilule, a onda su „čudne stvari počele da se dešavaju, neka halucinacija“.
Istraga je dosad ustanovila da je Jegor prvo surovo pretukao majku, a zatim je zadavio kablom punjača za mobilni telefon.
Kurir