Šešelj i Sanda zaratili zbog klečanja!

0
525

Leti perje! Iako se moglo očekivati da opozicione Demokratska stranka Srbije i Srpska radikalna stranka, s obzirom na to da su iste, desničarske orijentacije, budu naklonjene jedna drugoj, njihovi lideri ne tako biranim rečima izričito tvrde da do koalicije između njih ne može doći ni u ludilu!

ako je na opservaciju predsednice Demokratske stranke Srbije Sande Rašković Ivić, kada je odgovarala na pitanje da li bi ikada ušla u koliciju sa radikalima, da joj je čudna politika njihovog lidera, koji „stalno napada Tomislava Nikolića i opoziciju, a Vučića ne dira“, Vojislav Šešelj poručio da on u koaliciju sa njom ne bi išao ni „sve da klekne pred njim“.
– Nije mi se dosada ni nudila, ali sve i da me na kolenima moli da uđemo u koaliciju, ja je ne bih primio. Prvenstveno zato što je rekla da je „Oluja“ bila humanitarna akcija, a Srebrenica genocid! Takođe, ta njena izjava za Vučića i Nikolića nije tačna, jer ja Vučića napadam više od Nikolića i napadam ga konstantno. To što su moji napadi na Nikolića lične prirode i tiču se njegovog privatnog života kojim je sam sebe iskompromitovao čini da te uvrede više dolaze do izražaja od kritika na Vučićev račun, koga napadam zbog unutrašnje i spoljne politike koju vodi – rekao je Šešelj za „Alo!“.
Sanda Rašković Ivić mu nije ostala dužna, već je uzvratila da se ne nada da će ga ona na kolenima moliti da je primi u koaliciju.

– Na kolenima ga nikada neću moliti, ni njega niti bilo koga, a i znamo da on na izbore uvek izlazi sam. Kada je reč o mojoj navodnoj izjavi za „Oluju“, hiljadu puta sam objasnila da to nikada nisam izgovorila, nego mi je ta rečenica stavljena u usta i Šešelj to vrlo dobro zna. On je za mog oca govorio da je najveći izdajnik, pa ako je on bio izdajnik, onda i ja prihvatam sve što Šešelj govori za mene – kaže predsednica DSS-a za „Alo!“. Ona dodaje i da ostaje pri svom stavu da Šešelj ne napada Vučića.

– Moje mišljenje je da on napada opoziciju i predsednika Tomislava Nikolića, a da Vučića ne dira i ja ostajem pri tome što sam rekla. Možda neki ne smatraju da je tako, ali ja to tako vidim – zaključuje ona.

Alo