Pravoslavni narodi trebaju da se ujedine i poraze divlju hordu koja je okupirala Кonstantinopolj

0
818

Istočna alternativa i Srpska liga upozoravaju javnost da mahniti uzvici poslanika turskog parlamenta „obarajte ruske avione“ i „Alahu ekber“ predstavljaju otvoreni poziv na rat protiv Rusije i ruskog naroda, ali i protiv Evrope. Turci koji su promoteri terorizma od Balkana do Кineskog zida uživaju zaštitu Sjedinjenih država i NATO pakta i bez njihovog odobrenja nikad ne bi napali ruske avione. Njihovo divljačko ponašanje se finansijski podržava iz Brisela, a vojno iz Vašingtona. Međutim ono može da dovede do novog svetskog rata.- navodi se u saopštenju ova dva pokreta.

– Danas su Turska i Severnoatlantski savez najveća pretnja miru u svetu. Ankara čini sve što je u njenoj moći da koristeći migrantsku krizu promeni demografsku sliku Starog kontinenta. Umesto da joj zbog toga zauvek zatvore vrata Evrope, briselski komesari joj šalju milijarde evra pomoći.- dodaje se u saopštenju.

Кako se navodi u saopštenju Srpske lige i Istočne alternative, Turci su na Stari kontinent došli kao osvajači – ognjem i mačem i samo tako će ga i napustiti. Oni moraju da odgovaraju za počinjen genocid nad Grcima, Jermenima i Srbima. Pravoslavni narodi vođeni idejom slavnog i nepobedivog Belog generala –  Mihaila Dmitrijeviča Skobeljeva trebaju da se ujedine i poraze divlju hordu koja je okupirala Кonstantinopolj.

– Istočna alternativa i Srpska liga poziva građane Srbije da kao prvi korak podrže inicijativu Moskve i započnu sa bojkotom turske robe. TV stanice pozivamo da ne emituju turske serije koje predstavljaju uvredu za zdrav razum i istoriju kao nauku. Sloboda za Carigrad, sloboda za Evropu! – zaključuje se u saopštenju.