BOJANA GLASNIJA OD MARIĆA PRED REM-OM: Ako vam se ne dopadaju „Parovi“, promenite kanal!

0
931

Bojana Ristivojević, voditeljka Hepi televizije, pred članovima saveta REM nije se libila da iznese svoje mišljenje i odlučno stane iza projekta „Parovi“.

Ristivojevićeva je sama zatražila reč pred članovima saveta REM-a.

– U svakodnevnoj sam komunikaciji sa našim gledaocima, razgovaram sa ljudima na ulici, u prodavnici, pijaci. Ti ljudi vole „Parove“. Oni iskreno navijaju za svoje favorite, poistovećuju se sa njima, baš kao sa junacima nekih tv serija, žele da baš oni koji su njima dragi budu pobednici. Iskreno se ljute kad ih neko nervira, ili ih voditelji kazne zbog nepoštovanja pravila.

Hoću da kažem, građani, u moru kablovskih kanala, i onih koje su dobili samo digitalizacijom, biraju baš – Hepi televiziju. Složićete se da je daljinski u rukama gledalaca i da oni gledaju ono što žele. Zbog čega bismo mi nekom govorili šta da gledaju, odnosno ne gledaju? – rekla je ona i nastavila:

Učesnici rijalitija su samo dobri glumci, koji, izgleda dobro igraju svoje uloge, s obzirom na to da izazivaju toliko oprečnih reakcija u javnosti. Zbog čega bismo mi njih kažnjavali da se dokazuju u svojim rolama. Ako vam se nešto ne dopada, uzmete daljinski i promenite kanal. Što biste to zabranjivali?

Voditeljka podseća da je potpuno promašena tema da rijaliti kvari omladinu, jer se, navodno, nekad primete elementi nasilja.

– Šta su parametri nasilja i koja je njihova merna jedinica? Ima li manje tih događaja u filmovima, serijama, muzičkim spotovima? Da li to znači da možemo da očekujemo i predlog da se sav program koji sam nabrojala izmesti posle 23 sata?

Energična Bojana kaže da je uspeh televizije da sopstvenim produkcionim alatima napravi program koji je uspeo da se izbori za veliki rejting, te je očigledno da ljubomorna konkurencija i lobisti drugih televizija pokušavaju to da umanje.
Alo