MAJA ZAVODI RED: Zbog buke komšijama policiju na vrata!

0
781

Tek što se stišala buka oko hidžaba Maje Gojković, predsednici Narodne skupštine sad mira ne da buka komšija!

Dok je veo nosila iz poštovanja prema Iranu, Maja nije imala nimalo sluha za komšije, pa im je preksinoć na vrata poslala policiju, saznaje „Alo!“.
Ponoć tek što je prošla, a Maja nije mogla oka da sklopi. Ne zbog predsedavanja skupštini, povreda poslovnika, izglasavanja budžeta… već zbog muzike koja je dopirala iz susednog stana.

– Nekoliko minuta posle ponoći momci koji obezbeđuju predsednika Narodne skupštine pozvonili su na vrata jednog komšije i tražili mu da utiša muziku. Kako smo kasnije čuli, lično Maja ih je poslala da to urade jer, navodno, nije mogla da zaspi – priča jedan od stanara zgrade u Novom Beogradu, u kojoj Gojkovićeva prespava kada ne putuje u Novi Sad. On dodaje da se nije na tome završilo.
– Ajde što muzika nikom drugom nije smetala, nego joj to nije bilo dovoljno. Iako je vlasnik stana odmah ugasio muziku, ubrzo mu je na vrata zakucala patrola iz Novog Beograda. Gojkovićeva mu je opet poslala policiju, i to zato jer joj je sad smetalo što su pričali – priča naš sagovornik.
On objašnjava da su policajci drugi put došli s namerom da pišu prijavu za remećenje javnog reda i mira. Vlasnik stana je bio u stanu sa dva druga i dve drugarice, ali mirno su vodili razgovor i nije bilo nikakve buke.
– Patrola je i sama uvidela da niko nije remetio mir i tišinu, a Maja je dotad očigledno zaspala, pošto se više niko nije pojavljivao na vratima – kaže naš sagovornik.
Alo