Trening srpskih vaterpolista postao hit na internetu!

0
1182

Promotivna kampanja Prve televizije i reklama u kojoj se pojavljuju članovi vaterpolo reprezentacije Srbije izazvala je veliku pažnju gledalaca i postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

Promotivni video sa svetskim prvacima u vaterpolu koji najavljuju novi slogan Prve – „Gledaj bez daha“, ponovo je pomerio granice u oglašavanju jedne medijske kuće i njenom predstavljanju publici.

U samo prvih nekoliko sati emitovanja, ovaj spot je imao više od 200.000 pregleda i više od 1.500 šerova među kojima su vaterpolo klubovi širom sveta – SAD, Italije, Kostarike, Francuske, Letonije, Slovenije, Hrvatske…

Zlatni momci u ovom nesvakidašnjem spotu, pokazuju svoje neverovatne mogućnosti kako iznad vode, tako i pod vodom. Nakon uigravanja pobedničkih akcija uz instrukcije trenera Dejana Savića, delfini zaranjaju i tu tek nastaje pravo iznenađenje, i za trenera i za publiku. Naši zlatni momci ostaju bez daha ali pred TV ekranom koji ih čeka na dnu bazena.

U susret novoj programskoj sezoni ali i evropskom prvenstvu u vaterpolu koje se održava u Beogradu, Prva televizija i srpski vaterpolisti napravili su sjajnu saradnju koja je rezultirala kreativnom, drugačijom i zanimljivom kampanjom.

– Drago nam je što su najbolji vaterpolisti na svetu stali uz brend Prve. Naša saradnja je jedno fenomenalno iskustvo i zadovoljstvo je sarađivati sa vrhunskim profesionalcima i pre svega dobrim ljudima kakvi su ovi zlatni momci. Oni služe na čast sportu i našoj zemlji! – poručuju sa Prve.

Selektor Dejan Savić siguran je da je njegov tim profesionalno obavio saradnju sa Prva TV. On je otkrio i šta najviše voli da gleda na ovoj televiziji:

– Ne propuštam “Andriju i Anđelku”, “Lud, zbunjen, normalan” i, naravno, Ivana Ivanovića. Potreban nam je smeh i potrebna nam je zabava. Gledam i Loto, ponekad imam i sreće.

I golman Branislav Mitrović siguran je da je saradnja sa Prvom pun pogodak:

– Mi vaterpolisti nismo navikli da budemo u centru medijske pažnje i na taj način ispraćeni. Zbog toga smo srećni i zadovoljni što možemo da sarađujemo sa Prva TV i što će na ovaj način pre svega vaterpolo da se promoviše kao jedna izuzetno dobra sportska grana u Srbiji i, sa druge strane, što će moći da se promoviše na jednoj od najgledanijih televizija u Srbiji. Jednostavno, kad se spoje dva izuzetno kvalitetna proizvoda onda je rezultat neminovan.

A kad Branislav vrati sa večernjeg treninga i kad sa suprugom uspava ćerkicu, njih dvoje uživaju u dogodovštinama „Andrije i Anđelke“:

– Moja supruga prati i seriju “Tračara” na PRVA PLUS. To su programi koje gledamo svakog dana. Pored toga, kad stignem, obavezno gledam Ivana Ivanovića. Volim uglavnom emisije zabavnog karaktera.

Alo