NOVI SAD: Hrvaticu seks koštao „mercedesa”!

0
798

Seks s neznancem za mnoge je seksualna fantazija, ali jednoj Hrvatici sigurno će ostaviti traume.

Ova devojka (ime i prezime poznato redakciji) novosadskoj policiji je prijavila da joj je nepoznati mladić s kojim je provela noć u hotelskoj sobi pobegao – i to njenim “mercedesom”!
Kako saznajemo, devojka je sa drugaricom doputovala u Novi Sad u nameri da se uveče dobro provedu. Stigle su u subotu i iznajmile sobu u hotelu “Vojvodina”. Nakon što su se spremile za grad, krenule su da obilaze kafiće, a u jednom od njih upoznala je muškarca, koga je nakon celevečernjeg provoda pozvala u svoju hotelsku sobu.
– Ujutru, kada su se ona i njena drugarica probudile, videle su da mladića nema, ali ništa nisu slutile. Prepričavale su doživljaje od sinoć i smejale se, ali kada je trebalo da krenu kući, usledio je hladan tuš – priča izvor “Alo!”.

Devojke su prvo videle da u torbici jedne od njih nema ključa od automobila. Tada ih je uhvatila panika, ali su se, kako su kasnije ispričale policiji, nadale da su ga samo negde zagubile. Odmah su istrčale pred hotel i shvatile da na parkingu nema ni njihovog automobila.
– Nažalost, one nisu bile od pomoći policiji jer o kradljivcu ne znaju ništa, osim približno njegove visine i boje kose, kao i to da je imao duks s kapuljačom i farmerke – dodaje sagovornik “Alo!”, navodeći da se inspektori nadaju da će kamere više pomoći u hvatanju ovog lopova.
Alo