KOLEGE NE DAJU SEKSI VASPITAČICU: Njena stvar je šta radi van posla, DECA JE OBOŽAVAJU!

0
1050

– Pozvala me je na razgovor direktorka i ići ću kod nje. Poneću i papire iz firme „Fonlider“ na kojima piše da radim u telemarketingu, a ne kao erotski model. Totalno sam u haosu, pijem bensedine i uz sve to se trudim da moja porodica i deca u vrtiću to ne primete – izjavila je vaspitačica

Vaspitačici jednog beogradskog vrtića prete otkazom zato što su je roditelji dece optužili da se bavi pornografijom. Za nju kolege kažu da je vrhunski pedagog, a deca je obožavaju.

Podsetimo, dnevni list Informer je objavio da ova majka jednog deteta u slobodno vreme radi kao model na portalu za odrasle. Njoj je najavljeno da će snositi posledice zbog nemoralnog ponašanja, a direktorka tvrdi da na poslu nikad nije napravila ni najmanji problem.

Vaspitačica je za Informer izjavila da bi posle današnjeg razgovora sa direktorkom mogla da ostane bez posla.

– Pozvala me je na razgovor direktorka i ići ću kod nje. Poneću i papire iz firme “Fonlider” na kojima piše da radim u telemarketingu, a ne kao erotski model. Totalno sam u haosu, pijem bensedine i uz sve to se trudim da moja porodica i deca u vrtiću to ne primete. Ne brinem se toliko zbog mogućeg otkaza, koliko se plašim da mi ćerka to ne sazna – izjavila je vaspitačica.

Direktorka vrtića izjavila je da vaspitačicu čekaju ozbiljne sankcije ako se dokaže da se slikala za erotski sajt.

– Ustanova će preduzeti sve potrebne korake koji su u našoj nadležnosti. Vaspitačica je pozvana na razgovor, proverićemo sve navode iznete u medijima. Ukoliko se pokaže da su tačni, slede sankcije. Međutim, kao neko ko radi 28 godina u ovoj profesiji, smatram da se radi samo o insinuacijama – rekla je direktorka vrtića ističući da ova vaspitačica za tri godine rada nije napravila ni najmanji problem.

Kolege, takođe, za nju imaju samo reči hvale.

– Ona je odličan pedagog, nikada nije napravila niijedan jedini gaf i deca je prosto obožavaju. To su činjenice, a šta on radi van posla, to je njena stvar. Možda se stvarno negde slikala gola, i to može da bude nekome nemoralno, ali to se apsolutno ne odražava na njen rad u vrtiću – izjavila je jedna koleginica za “Informer”.

Vaspitačicu je podržao i direktor firme “Fonlider”, Vlado Palinčić, koji tvrdi da ona sve to radi samo da bi prehranila svoje dete.

Vaspitačica radi kod nas kao mobilni operater za poslove telemarketinga. U to spada astro-servis, erotsko dopisivanje i razgovor s klijentima. Ali, u čemu je tu problem, pa to je potpuno legalno? Još 20 firmi u Srbiji bavi se istim poslom. Vaspitačica je mnogo fina žena koja se samo bori kroz život i samohrana je majka maloletnog deteta. Ništa nikome nije ukrala niti je bilo koga prevarila, samo se bori za sebe i svoje dete. Bolje da ovo radi nego da prosi – istakao je Palinčić.

Telegraf