Hrvat sprema Federera da sruši Novaka!

0
612

Švajcarac je na svom profilu na Fejsbuku objavio senzacionalnu vest

Rodžer Federer je na svom profilu na Fejsbuku objavio senzacionalnu vest. Prekinuta je saradnja sa Štefanom Edbergom, a njegov novi trener biće Ivan Ljubičić.

– Nakon dve vrlo uspešne godine, želio bih zahvaliti Stefanu Edbergu, mom idolu iz djetinjstva, koji je pristao biti dio mog tima. Bilo je to ispunjenje sna. Iako je trebao biti samo 2014., pristao je da ostane ovu godinu, što zaista cenim. Naučio me mnogo i njegov uticaj na moju igru ostaje. Uvek će biti dio mog tima – napisao je Švajcarac, a potom i otkrio kakve će promene uvesti u svoj stručni štab

Severin Luti, koji radi sa mnom od 2008., nastavi će biti moj trener, a pridružiće mu se Ivan Ljubičić. Daniel Troksler, moj fizioterapeut i Pjer Paganini, moj fitnes trener, ostaju deo mog tima – napisao je Federer na Fejsbuku.

Da li će dolazak Ljubičića u stručni štab Federera pomoći Švajcarcu da zaustavi dominaciju Novaka Đokovića? Ljubičić i Đoković su veliki prijatelji privatno, što obojica ističu u intervjuima i izjavama, a i svojevremeno su zajedno trenirali kod istog trenera, još kada je Đoković bio na početku karijere.
Telegraf