IZAŠAO NA CRTU NAŠIM SPECIJALCIMA Sigal u Srbiji snima film sa Žandarmerijom!

0
937

Goloruki borac protiv svetske sile i nepravde u novobeogradskim blokovima, gde smo se uglavnom delili na nindže i njega – Stivena Sigala!
Da, svetska filmska borilačka zvezda glavom i bradom, doslovno, onom prepoznatljivom bradom, sklopljenih ruku i licem od „kamena“ na Savskom nasipu, kao gost ronilačke jedinice Žandarmerije u njihovoj bazi i komandanta jedinice pukovnika Gorana Dragovića, čoveka koji bi ga realno savio ko sajlu, što se ono kaže, no…

Dakle, večito ozbiljan, baš kao u filmovima, s onim izrazom istočnjačkog mudraca koji zna nešto više od drugih, ali taj Stiven Sigal je najpre pozdravio komandu Žandarmerije, jedinicu postrojenu u njegovu čast, i s pažnjom odgledao prezetaciju Žandarmerije ne krijući oduševljenje…
– Fenomenalni momci, zaista! Opasni borci, vidi se… – komentarisao je viđeno, obećavši da će neki od budućih filmova sasvim sigurno snimiti u Srbiji uz pomoć Žandarmerije, koja će, baš kao i on, tumačiti ono što suštinski i jeste – pozitivce!

– Čast i zadovoljstvo nam je što ste danas ovde, naš gost, naš prijatelj… – obratio se potom pukovnik Dragović, uručivši Sigalu plaketu Žandarmerije, a potom…
A potom ono što se očekivalo, ali se nije dogodilo, nažalost.

Na tatamijima (strunjačama) vežbališta grupa specijalaca demonstrirala je čoveku „bržem od metka“ tek delić svog borilačkog umeća, mada smo, iskreno, očekivali da i Niko (jedan od najčuvenijih karaktera Stivena Sigala) kao priznati majstor aikidoa razbaca specijalce ko kegle, ali ovog puta – ne!
– Neki naredni put ću vam se sigurno pridružiti, ovog puta zbog rasporeda ne mogu, ali ono što mogu i moram jeste da vam odam priznanje. Ulivate strah u kosti, zaista… – opravdanje zlata vredno jer, ruku na srce, razbili bi ga naši ko dete zvečku…

Šalu na stranu, zaista veliki čovek, u svakom smislu, učinio je veliku čast najelitnijoj policijskoj jedinici u nas. Za dokazivanje muškosti ima vremena, uvek, mada kod nas u blokovima važi staro pravilo: od bejzbolke niko nije jači! Osim Sigala, nenaoružanog, ali opasnog!
– Hvala! Veliko hvala… – pozdravio se, izgovarajući sasvim tečno na srpskom te dve reči, naklonio i otišao, baš kao u filmovima, nekud daleko, gde nevolja traži batine, ne znajući koga je naljutila?
Brat Putin

Na pitanje kako u Americi gledaju na njegovo prijateljstvo s Vladimirom Putinom, Stiven Sigal je rekao da se ne osvrće na negodovanja. – On je čovek mira koji može i želi mnogo da uradi za dobro čovečanstva! Moj je prijatelj i toga se nikad odreći neću! U Rusiji se, baš kao i u Srbiji, osećam kao među svojima – rekao je Sigal, koji se juče sreo i s predsednikom i premijerom Srbije.

09_1000x012_1000x0

Alo