NOVI SAD: Otvorene nove samouslužne zone ProCredit banke

0
966

Kao odgovor na sve veću potrebu klijenata da bankarske usluge budu jednostavne i stalno dostupne, čak i van radnog vremena ekspozitura, tokom ove godine u ProCredit banci počele su sa radom samouslužne zone 24/7, u kojima je klijentima omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

I u Novom Sadu su tokom ove godine otvorene tri Samouslužne zone u ulici Laze Telečkog 28, Bulevaru cara Lazara 7b i Narodnog Fronta 73a, koje vam omogućavaju da sve poslove sa bankom obavite samostalno, kad god vama odgovara, u bilo koje doba dana i noći.

Posebna pogodnost za fizička lica su bankomati za evre na kojima su moguće ne samo isplate već i uplate dinara ili evra sa tekućih računa i računa štednje po viđenju. Osim toga, terminal za transakcije omogućava transfer između računa, kupovinu ili prodaju deviza, kao i plaćanje mesečnih računa. Za informacije o stanju i transakcijama na računu, kao i za pregled otplate kredita ili isplate depozita, na raspolaganju je Infoterminal.

Novine se odnose i na olakšan rad i dostupnost brojnih usluga za pravna lica i preduzetnike. Predaja pazara je znatno olakšana korišćenjem bankomata za uplatu novca ili depozitnog sefa, pa će biznis klijenti to moći da obave kad god to njima odgovara, u bilo koje doba dana i noći. Takođe, klijenti će moći u okviru zone da predaju naloge za prenos, odštampaju dnevni izvod, uplate naknadu banci, kao i brojne druge usluge.

Za korišćenje svih terminala u zonama, dovoljna je samo platna kartica ProCredit banke, koju možete dobiti vrlo brzo nakon podnošenja zahteva u ekspozituri.

Samouslužne zone 24/7 vam omogućavaju da osnovne bankarske transakcije obavite samostalno, brzo i bez čekanja u redu i to pod povoljnijim uslovima, dok su savetnici tokom radnog vremena ekspoziture na raspolaganju za sve savetodavne usluge.

Više informacija o samouslužnim zonama ProCredit banke možete dobiti na sajtu ProCredit banke ili pozivom Info Centra na broj 0700 700 000 ili 011 2057 000.
021