ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA TRAŽI PARE ZA ŠKOLOVANJE U AMERICI: Godina studija na Berkliju košta 40.000 dolara!

0
1397

Mileni fali još 7.000 dolara kako bi stigla do svog cilja, a i pored očevih finansijskih problema u koje je zapao i zbog kojih je i stan izgubio, ona ne želi da odustane od svog sna

Milena, ćerka proslavljenog glumca Zorana Cvijanovića, i pored svih finansijskih problema u koje je zapao njen otac, odlučila je da upiše prestižni Berkli univerzitet u Bostonu.

Naime, ona je uz pomoć stipendije pokrila deo školarine, a u pomoć su joj pritekli i roditelji. Međutim, kako bi naredne godine upisala studije nedostaje joj još novca koji pokušava da prikupi, piše Blic.

Zoranova ćerka je otvorila fond na sajtu specijalizovanom za ovu nameru, i za 30 dana koliko on postoji, uspela je da prikupi 800 dolara, a među prvima koji su donirali simboličnu sumu za Milenino školovanje bile je polovina Vaterpolo reprezentacije Srbije: Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić. Ipak, prvi na spisku se našao Zoran Cvijanović koji je uplatio 50 dolara.

Mileni fali još 7000 dolara kako bi stigla do svog cilja, a i pored očevih finansijskih problema u koje je zapao i zbog kojih je i stan izgubio, ona ne želi da odustane od svog sna.

Glumčeva starija ćerka je završila odsek za klavir u školi “Josif Marinković”, u martu je položila prijemni na Berkliju, a uz pomoć stipendije je uspela da pokrije jedan manji deo troškova

Kako izvor blizak glumcu kaže, Zoran je upotrebio sav svoj glumački kredibilitet i kucao je na sva vrata kako bi uspeo da ispuni fond za školovanje svoje ćerke.

U poslovnom brodolomu koji je doživeo izgubljen je i novac za Milenino školovanje, a želeo je da ćerki nadoknadi ono što se inače u porodici Cvijanović podrazumevalo.
Telegraf