Šinejd O’Konor pronađena posle pokušaja samoubistva

0
854

Slavna pevačica Šinejd O’Konor pronađena je u hotelskoj sobi, nakon što je na Fejsbuku objavila da se predozirala.

Pevačica je u nedelju objavila zabrinjavajuću poruku na Fejsbuku, zbog čega je intervenisala policija i hitna pomoć.

Ona je navela da se posle operacije odstranjivanja materice, koju je imala krajem avgusta, nalazi u lošem emotivnom stanju jer nema podršku porodice. Protekla nedelja bila je veoma teška za nju, a poslednje dve noći su je dokrajčile.

– Predozirala sam se. Ne postoji drugi način da me poštuju. Nisam kod kuće, u hotelu sam, negde u Irskoj, pod tuđim imenom. Da nisam objavila ovo, moja deca i porodica ne bi ni saznali. Ležala bih mrtva ovde nedeljama a oni ne bi znali. Zato što sam očigledno šljam i zaslužujem da budem napuštena i tretirana kao go**o. Užasna sam majka i osoba, zato sam i sama. Nevidljiva sam. Nikog nema pored mene. Umrla sam već milion puta od bola. Moja porodica me ne ceni – pisalo je u „oproštajnoj poruci“.

Posle poruke koja je zabrinula njene fanove širom sveta, policija je pronašla pevačicu u sobi jednog hotela u Irskoj i ukazala joj medicinku pomoć. O’Konorova je prebačena u bolnicu, a izvor tvrdi da je pevačica „na sigurnom“.

Šinejd O’Konor i ranije je pričala o svojim zdravstvenim problemima i priznala da ima bipolarni poremećaj. Svetsku slavu je stekla devedesetih godina hitom „Nothing Compares 2 U“.
Alo