PESME, PJESME I PISME: Zvonko Bogdan promovisao knjigu „Život teče“

0
1492

Legendarni Zvonko Bogdan je, u beogradskom hotelu “88 Rooms”, promovisao knjigu nazvanu “Život teče”, uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti.

– Knjiga nije ni roman, ni pripovetka ni dramski tekst. To je čuveni etnomuzikolog Aco Dogančić skupio, složio i sredio u jednu knjigu sav moj tridesetogodišnji trud. Da se on nije pojavio, ja ne bih ni znao čime sam se bavio. U knjizi ima preko 130 notiranih pisama, pjesama i pesama. Ništa ne bih mogao da izdvojim kao posebno drago, jer mi je sve što se u knjizi nalazi bitno – rekao je uvek nasmejani Zvonko Bogdan.

Promociju knjige “Život teče” svojim dolaskom podržao je i ministar kulture, gospodin Ivan Tasovac, ali i mnogobrojne ličnosti iz javnog života prestonice : slikar Cile Marinković sa suprugom Bebom i ćerkom Danicom, Peca Popović, Marko Nastić, Iskra Brajović, Živojin Petrović, Vesna Čipčić, Dragan Vujić Vujke, Siniša i Aleksandra Ubović, Marko Nastić, Ivana Kukrić, Goga Grubješić…

Prisutni su bili i Nemanja Velikić, Tanja Petrović, Ceca Šarić, Slavko Beleslin, Đorđe Kortina, košarkaški menadzer Aco Rašković, Boško Janković, Tamara Paunović, Jelena Gajšek, producent Ljubomir Dorontić, Ivan Tomić, Tamara i Simon DeKarić, fotograf  Vladimir Milivojević Boogie koji živi i radi u Njujorku…

Na promociji je bio i Bane Krstić, frontmen grupe “Garavi sokak” koji je i autor čuvene Zvonkove pesme “Ko te ima, taj te nema“.

Gosti su se, posle zvaničnog dela promocije, provodili uz tamburaše, kojima se pridružio i sam domaćin večeri, otpevavši neke od svojih najvećih hitova.

Telegraf