Ispovest Karleušine mame, koja je izgubila 40 kilograma

0
755

GASILA SAM SE, JELENA ME PREKLINJALA DA SMRŠAM: Ispovest Karleušine mame, koja je izgubila 40 kilograma!

– Nezadovoljna sam počela da se gojim, i za pet godina dobila 30 kilograma – nerado se seća Divna Karleuša

Divna Karleuša, čuvena radijska voditeljka i majka pevačice Jelene Karleuše, ispričala je da je njena ćerka presudno uticala da napravi zaokret u životu i smrša neverovatnih 40 kilograma.

Divna ističe da se porodica nikako nije mirila sa njenom debljinom:

– Ćerka je tu bila najglasnija i najupornija. Svaki bogovetni dan mi je govorila “Vidi šta si sebi uradila! Lepa si žena! E da mi je tvoje telo na tri meseca, napravila bih od njega remek delo. Moraš, mama, da oslabiš, moraš” – započela je, citirajući Jelenu, svoju ispovest Divna.

Ona je objasnila zašto je, uopšte, dozvolila da se toliko zapusti.

– Posle preduge emotivne veze napravila sam “pauzu od života” dugu pet godina. Bila sam gospodar svog vremena. Kuvala sam, jela i gledala filmove po ceo dan. Tako nezadovoljna sam počela da se gojim, i za pet godina dobila još 30 kilograma. Imala sam ukupno 125! Više za mene nije bilo konfekcijskih brojeva u radnjama.
Nastavila je:

– Uživala sam u jelu, naročito noću, svuda sam išla kolima. Sve vreme sam imala osećaj da se gasim. Više nisam ni pokušavala da “od ponedeljka” idem na dijetu.

Rešila je, ipak, da “okrene novi list”:

-Probudila sam se jdnog jutra i rekla sebi – moraš! I ovaj put sam stvarno odlučila. Bilo je – il’ pukovnik il’ pokojnik! Počela sam da idem u teretanu, izbacila večeru, a jela više manjih obroka tokom dana. Sad imam 85 kilograma, i nameravam da skinem još deset.

Telegraf