Srpska liga: Najplaćeniji gradski funkcioner Miroslav Ilić fizički napao Aleksandra Đurđeva

0
1307

Nastavljeni napadi na predsednika Srpske lige

Srpska liga obaveštava nadležne organe i javnost Srbije da je 01.10.2015. godine u kafeu Kafemat u novosadskom SPENSu, napadnut naš lider, Aleksandar Đurđev. U trenutcima razgovora sa prijateljem, Đurđeva je na zaprepašćenje svih prisutnih gostiju verbalno i fizički napao zamenik predsednika Skupštine Grada Novog Sada, Miroslav Ilić.

-Najplaćeniji gradski funkcioner, Ilić, prvo je izneo niz pretnji i uvreda a zatim je i fizički nasrnuo na Aleksandra Đurđeva. Takođe napominjemo da Iliću ovo nije prvi incident, već obrazac ponašanja, karaterističan za bahate osobe, opijene pozicijom, i moći koja iz nje proizilazi. Naime, Ilić je nedavno putem socijalnih mreža takođe pretio direktoru KCNS Bojanu Panaotoviću, služeći se rečnikom nedoličnim za nekoga ko obavlja javnu funkciju.- saopštava Srpska liga.

Srpska liga traži hitnu smenu zamenika predsednika Skupštine Grada Novog Sada, koji svojim ponašanjem daje primer i šalje jasan signal svim siledžijama u Novom Sadu, da mogu da nasrću na svoje sugrađane.
– Već mesecima upozoravamo da je na delu hajka protiv Aleksndra Đurđeva. Podsećamo da je naš lider medijski razapinjan, zatim protivpravno otpušten iz preduzeća u kojem je radio, nakon čega smo bili svedoci uništavanja većeg broja bilborda sa njegovim likom, i to na zastrašujući način, pucanjem u čelo mecima sa bojom.- navodi se u saopštenju Srspke lige.

srpska liga djurdjev bilbord-Sve ovo se dešava od trenutka kada je Srpska liga predstavila svoju političku platformu, u kojoj je pozvala na ujedinjenje patriotskih i desnih političkih organizacija.
Srpska liga poručuje svojim protivnicima da je neće uplašiti ovakvi napadi i da neće odstupiti od politike koju zastupa.Narodski rečeno, našim političkim neprijateljima poručujemo : Plašite mečku rešetom!- zaključuje se u saopštenju Srpske lige.