A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more http://jartheme.com/ at the biggest community-driven free web design site.
Kontakt

Kontakt

O nama

Portal novinenovosadske.rs nastao je u aprilu 2012. godine kao online izdanje istoimenog nedeljnika. Zahvaljujući veoma atraktivnim i multimedijalnim sadržajima i ekskluzivnim informacijama postali smo lider u online informisanju na teritoriji Novog Sada, a vestima iz Vojvodine, Srbije i sveta, postali smo ozbiljan pretendent za vodeću poziciju i na vojvođanskom medijskom nebu. Istraživanjem i interakcijom sa našim čitaocima došli smo do podatka da je naša publika uglavnom visokoobrazovnog profila, starosti između 18 i 45 godina. U skladu sa tim, na našem portalu čitaoci mogu pronaći najnovije servisne informacije i vesti iz oblasti politike, društva, kulture, sveta, zabave i sve relevantne sadržaje koji interesuju osobe sa visokim standardima u oblasti medija. Upravo takve standarde, u skladu sa dobrom praksom i profesionalnim pristupom na kojem nam mogu zavideti i mediji sa mnogo dužom tradicijom, planiramo da održimo i uz pomoć naših čitalaca poboljšamo i unapređujemo iz dana u dan.

Adresa redakcije:

Sremska 2, Novi Sad
E-mail: nnovosadske@gmail.com

Novine novosadske

su Vaš vebsajt koji se trudi da Vam pruži sve željene informacije – vesti iz Novog Sada, Srbije, regiona i sveta.

Pošaljite nam poruku

[contact-form-7 id=“530″ title=“Contact form 1″]

Najnovije

Sindikat zaposlenih policije predlaže zakon o zaštiti privatne svojine po ugledu na onaj koji postoji u SAD – ako vam neko provali u posed...