Vučević: Janković zna ko su tajkunsko-mafijaški centri

0
3144

BEOGRAD – Saša Janković najbolje zna koji su to tajkunsko – mafijaški centri u Srbiji, koji žele ponovo vlast nad njom, jer svi znaju da je on jedan od njihovih pijuna, istakao je danas potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević.

Kako se navodi u saopštenju, Janković zna i koji su to politički lopovi željni daljeg arčenja naše zemlje, „jer se upravo njima okružio, i sa njima svakodnevno laže i vara narod“.

„Pitam se samo kome će biti prijatno, a da to nisu oni koji žele loše Srbiji, da opet na okupu gledaju lica koja su nas ugrobarila, koja su od stotine hiljada građana Srbije napravila, kako su ih oni zvali, žrtve tranzicije, a zapravo žrtve dosovske pljačke, ostavljene bez posla, plata, prava na normalan život?“ dodao je Vučević.

On je dodao da, „to što vas i dalje gledamo i slušamo, bez obzira na svo zlo koje ste naneli građanima i državi“, dokaz je demokratskih principa u modernoj, sve uređenijoj Srbiji.

„Vi, naravno, možete da nastavite da lažete i vređate, ali da ponovo uništavate Srbiju, e to vam građani, siguran sam, neće dozvoliti“, istakao je Vučević.

On je dodao da je Srbija danas ekonomski ojačana i ugledna država upravo zahvaljujući mudroj politici Aleksandra Vučića, a ne zbog Vas i Vama sličnih, koji ste arčili državni novac, i na svakom mestu licemerno pljuvali Srbiju, dok ste primali enormno visoke plate od narodnih para.

„Poručujem Vam da bi bilo dobro da bar jednom pogledate istinu u oči, a ne da gledate samo u oči vaših finansijera i Vaš lični bankovni račun, jer i sami znate da Srbija postaje moderna, civilizovana, ekonomski jaka država upravo zahvaljujući Aleksandru Vučiću i SNS“, naglasio je Vučević.

Izvor: Kurir