NOVI SAD: Zaklala staricu flašom

0
574

Novosadska policija je uhapsila Biljanu J. (50) iz Stejanovaca kod Rume zbog sumnje da je u kući u Nikole Tesle 15 ubila staricu Jaroslavu Dobrenov Dugošija (77).

Osumnjičena je preturila stvari po kući, a prilikom hapšenja je pronađen i deo predmEta koje je uzela. Ona je uhapšena na Podbari tri sata nakon ubistva, a prilikom saslušanja je priznala krivično delo.

Prema informacijama 021.rs , telo nesrećne starice je pronađeno u dnevnoj sobi sa vidljivim povredama u pedelu vrata i grudima i velikom količinom krvi.

Prema sumnjama policije, Biljana je došla u kuću starice kako bi je opljačkala i tada ju je udarila nekoliko puta flašom od viskija, panjem i potom bukvalno preklala srčom od stakla.

Ona je nakon ubistva preturila kuću i sa ukradenim stvarima pobegla.

Policija sumnja da je Biljana, za kojom je bila raspisana i poternica zbog krađe u Sremskoj Mitrovici, u kuću nastradale Jaroslave Dobrenov Dugošija (77) došla jer je imala informacije o tome kakvo je njeno materijalno stanje, poŠto je nedavno jedan njoj bliski rođak bio podstanar kod starice.

U novosadkoj policiji za 021.rs navode da je osumnjičenoj određen pritvor do 48 sati i da će u zakonskom roku će biti privedena nadležnom tužilaštvu.
Alo